פרויקט חודש ספטמבר

av_i_va

New member
פרויקט חודש ספטמבר../images/Emo160.gif

הזמן טס ואנחנו מתקרבים לסוף החודש בין יריד לפסטיבל, בין אורוחות מיותרות לצום.... מסתיים לנו הוחדש. ביאטריס הזדרזה והציגה עבודת ואילנו אנחנו.....???
זיכרו, יש לנו פרויקט חשוב וכדאי שכולם יקחו חלק בעשייה. לשם שינוי - אפשר לגייס גם את הבעל, הילדים, והשכנים...

dili

New member
יש לי עבודה, אבל היא לא משהו ../images/Emo3.gif

היא נעשתה כמה ימים לפני ההחלטה על הפרויקט...עשיתי אותה סתם מתוך שעמום והיא נראית ככה... בכל מקרה, מדובר בקופסאות של סימילאק...אני יודעת שיכולתי לעשות יותר טוב מבחינת צורת הכיתוב ואולי עוד דברים, אבל עשיתי את זה מתוך אימפולס וזה מה שיצא... עבודה נוספת שהיא בקבוק שתיה קלה שהפכתי לאגרטל, לא צילמתי
(ודווקא זה יצא יותר מוצלח לטעמי)...בכל מקרה עד שאפתח את הפילם הבא יהיה כבר פרויקט דצמבר

bis fd

New member
כודם כל זה משהו וחשוב

ליזכור שמתרת המיחזור הוא לשמור על איכות הסביבה ואת במקום ללכת ליקנות 2 קופסאות לסוכר וקפה (שהיו נראות פחות יפות) יצרת לבד וגם מחזרת .ואני בטוחה שכיף לך יותר להיסתכל על הקופסאות שלך מאשר על קנויות. ישר כח

natali_rh

New member
אצלנו דווקא עודף קניות יצר עבודה...

בעקבות כל הפיתויים והתכנונים לירידים הצטברו אצלי המון חומרים ולא ממש היה לי איפה לשים את הכל במרוכז. אחרי שנמאס לכולם מהבלאגן התמידי בבית והצבעים/ דבקים/ מכחולים/ קופסאות/ וכולי בעלי היקר מיחזר משטח עץ (משטח כמו אלו שזרוקים בכל רחבי הארץ) והכין לי שלושה מדפים שנראים ממש נפלא, המראה המשומש מתאים עשר למטרה. אני מבטיחה לצלם בקרוב. אבל עדיין זה לא הפרויקט שלי אלא של בעלי

למעלה