פרויקט חיבוק - זוכרות?
דבר ראשון מגיע לכולנו כאן את התנצלותי על נפקדותי מניהול הפורום.
כפי שבטח ידוע כבר לרובכן בעלי החליט שמשעמם לי בחיים בט"ו בשבט הוא התקרב קצת יותר מידי לטבע והתרסק עם האופניים שלו.
מאז מים רבים עברו להם בביתי חולים, אשפוז ארוך בשיקום פיזיותרפיה... שלא לדבר על זה שעדיין אני גם אמא ל-4 ילדים שגם בהם צריך לטפל..... בקיצור סרטים....
אבל עכשיו אמנם אנחנו עדיין לא שלמים ובריאים אבל לפחות בבית ויש הרבה יותר זמן וכוחות להמשיך ולדחוף את הפורום הנחמד הזה שלנו.
ואם כבר חוזרים לפעילות אז מה יותר טוב מלחזור עם פרויקט החיבוק המקסים שלנו ולהמשיך ולקדם אותו.
כמו שכבר אמרנו נרשמו לפרויקט :
Maybesure
קדרית באה
הקריתית
Bibu7
שויו
אמאדובה
ataraz
ענתא10
וכמובן שגם אני...
מה שלומכן? מה מצב הרקמות?
ויש לי עדכון על הגן שאנו תורמים לו.
אתמול דיברתי עם אישה מדהימה, שהתרגשה לשמוע שאנחנו מעוניינים לתרום לגן שלהם את העבודות שלנו. אז ברגע שהכל יהיה מוכן אנחנו נתרום להם את העבודות ונעשה שמח לילדים.
מדובר על אשכול גנים של החינוך המיוחד והם מאוד שמחו שחשבנו עליהם.
והתודה על יצירת הקשר עם מנהלת הגן שלוחה לאמא של האושר האחת והיחידה.
יאללה בנות - מה מצבנו? סיימתן? בתהליך עבודה? לא התחלתן?
והעדכון שלי - סיימתי את הרקמה אבל עדיין לא הספקת למסגר....
דבר ראשון מגיע לכולנו כאן את התנצלותי על נפקדותי מניהול הפורום.
כפי שבטח ידוע כבר לרובכן בעלי החליט שמשעמם לי בחיים בט"ו בשבט הוא התקרב קצת יותר מידי לטבע והתרסק עם האופניים שלו.
מאז מים רבים עברו להם בביתי חולים, אשפוז ארוך בשיקום פיזיותרפיה... שלא לדבר על זה שעדיין אני גם אמא ל-4 ילדים שגם בהם צריך לטפל..... בקיצור סרטים....
אבל עכשיו אמנם אנחנו עדיין לא שלמים ובריאים אבל לפחות בבית ויש הרבה יותר זמן וכוחות להמשיך ולדחוף את הפורום הנחמד הזה שלנו.
ואם כבר חוזרים לפעילות אז מה יותר טוב מלחזור עם פרויקט החיבוק המקסים שלנו ולהמשיך ולקדם אותו.
כמו שכבר אמרנו נרשמו לפרויקט :
Maybesure
קדרית באה
הקריתית
Bibu7
שויו
אמאדובה
ataraz
ענתא10
וכמובן שגם אני...
מה שלומכן? מה מצב הרקמות?
ויש לי עדכון על הגן שאנו תורמים לו.
אתמול דיברתי עם אישה מדהימה, שהתרגשה לשמוע שאנחנו מעוניינים לתרום לגן שלהם את העבודות שלנו. אז ברגע שהכל יהיה מוכן אנחנו נתרום להם את העבודות ונעשה שמח לילדים.
מדובר על אשכול גנים של החינוך המיוחד והם מאוד שמחו שחשבנו עליהם.
והתודה על יצירת הקשר עם מנהלת הגן שלוחה לאמא של האושר האחת והיחידה.
יאללה בנות - מה מצבנו? סיימתן? בתהליך עבודה? לא התחלתן?
והעדכון שלי - סיימתי את הרקמה אבל עדיין לא הספקת למסגר....