פרויקט מחקר!!! בבקשה תענו לי!!!!

פרויקט מחקר!!! בבקשה תענו לי!!!!

אני עורכת פרויקט מחקר אודות בלוגים. בבקשה תענולי על השאלות הבאות: לכותבי הבלוגים: מהם המניעים לפתיחת בלוג וכתיבה בו? מהי תדירות הכתיבה בו? לאיזה מגזר אתם שייכים? מהו גילכם? כמה זמן כבר קיים הבלוג שלכם? לקוראי הבלוגים: מה מניע אתכם לקרוא בלוגים? האם גם לכם יש בלוג בעצמכם? מהו גילכם? עד כאן להפעם..כנראה עוד יווספו לי שאלות...אשאל בהמשך.. תודה מראש

TaxiMedia

New member
Good Luck

מה המניעים שלי לכתיבת הבלוג ? עד היום עוד לא גיליתי באמת למה. ז"א, זה לא שלא ניסיתי, כן ? כתבתי על זה פוסטים, כתבתי על זה בפורומים, התווכחתי על זה עם אנשים ובכל פעם הייתה זו סיבה שונה שמצאתי לעובדה שאני כותב בלוג. נראה לי שזה חיבור של כמה גורמים : הרצון להגיד משהו "חשוב" + האופציה שיקראו את זה בתפוצה רחבה + היכולת להיות ישיר (בוטה) ואמיתי + הפידבקים שאתה מקבל מאלו שקוראים אותך. תדירות הכתיבה שלי בבלוג ? לא קבועה. הכתיבה לא נולדת מהצורך שלי לעדכן, אלא מהמניעים הרבים שלי בכתיבת הבלוג וכפי שראית הם נדלקים ונכבים בסגנון חופשי. ממוצע ? פעם ביומיים שלושה. לאיזה מגזר אני שייך ? לא יודע. אולי מגזר הבלוגרים ? מה המניע שלי לקרוא בלוגים של אחרים ? נו באמת... זה כמו לשאול מישהו, "למה אתה קורא?". כי אני נהנה אולי ? אגב, ניסיתי לצרך לך לינקים לדיונים קודמים והיו כאלה בשפע. משום מה החיפוש בתוך הפורום לא עובד הכי טוב והיו פה ימבה של דיונים אז כדאי לך לחפש אם הנושא מעניין אותך כי אולי אצלך המנוע של החיפוש יעבוד טוב יותר. לכי תדעי. תנסי - "מה הטריגר שלכם?" אני בטוח שהיה כאן פעם דיון כזה. ו "אני כותב בלוג" או משהו דומה.

ע ל ו מ ה

New member
חבל שאת עושה זאת כך

כי לא תוכלי לעשות כלום מהנתונים האלה. אם את באמת עושה מחקר, את צריכה להכין שאלות מוגדרות מראש (לא "אוסיף שאלות בהמשך" כי אז חלק מהאובייקטים יענו רק על חלק מהשאלות) ולא שאלות פתוחות (כי אז לא תוכלי להצליב את התוצאות). באיזה מסגרת את עושה את המחקר? (לא לימדו אתכם טיפונת שיטות מחקר קודם?)

דם דם

New member
איי התגעגעתי

תמיד את מוצאת את הניסוח להגיד משהו "לא לימדו אתכם שיטות מחקר" אם את לא הולכת להיות עיתונאית/סופרת את פשוט מתבזבזת

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo9.gif

אני עוד מוקסמת מהתגובה שיצאה לך כשלא לקחת את התרופות הנוגדות פסיכוזה

../images/Emo6.gif עכשיו התפוצצתי מצחוק

נוגדות פסיכוזה? אני חשבתי שהבחור מעושן, במשך כל היום.

חבל שהיא לא עונה לך

זה נותן הרגשה שהיא בכלל לא חוזרת לקרוא את התגובות ומוציא את החשק לענות על זה.

בטח שאני

חוזרת להסתכל על התגובות... אמנם לא כל שניה אבל אני מחכה שאנשים יענו לי... ולכל העונים- תודה רבה רבה! ולכל מי שלא ענה עדיין - בבקשה תענו!!!

עונה

מהם המניעים לפתיחת בלוג וכתיבה בו? כל אחד מניע אחר, את האישי פתחתי בגלל שהיה בי צורך באחד כזה, קצת קשה להסביר.. את ה-בלוג סתם כי אני אוהב להמליץ. מהי תדירות הכתיבה בו? ב-בלוג כל יום ראשון, באישי מתי שבא לי. לאיזה מגזר אתם שייכים? אני אשכנזי בלי הרבה כסף, תגידי לי את
מהו גילכם? 24 כמה זמן כבר קיים הבלוג שלכם? יותר משלוש שנים. מה מניע אתכם לקרוא בלוגים? מעניין לראות דיעות שונות, לקרוא מה הולך עם חברים שלי בחיים (החברים הוירטואליים כמובן) וכו' האם גם לכם יש בלוג בעצמכם? כן..

אליפסה

New member
עונה

מהם המניעים לפתיחת בלוג וכתיבה בו? לחברה שלי היה משעמם ואני והיא חיפשנו בלוגים מענינים ומאחר ולא מצאנו החלטתי לפתוח בשבילה אחד. מהי תדירות הכתיבה בו? פעם זה היה פעם/ פעמיים בשבוע אבל עכשיו זה הצתמצם לפעם בשבעיים/שלושה. לאיזה מגזר אתם שייכים? חיילים מהו גילכם? 18 כמה זמן כבר קיים הבלוג שלכם? חמישה חודשים.

למעלה