פרויקט מסלול ישראל היום

פרויקט מסלול ישראל היום

איזה כיף שבאו המלכות יופי
זאתי שהתלוננה על הרגליים השמנות שלה הרגיזה אותי מאוד, איזו מין דוגמא היא מביאה. רגע לפני ההדחה, אמרתי שאת מורן לא יעיפו כי היא יותר מידי מוכשרת , ואת משי בחיים לא יעיפו כי היא אחראית על הרייטינג. אמרתי ואמרתי והו הפלא ופלא לא הדיחו אף אחת, נו, כמה שקופים כבר אפשר להיות.

IkMfNiY

New member
מי זכה? ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

ראיתי בחלקים. נתנו סיבה ללמה לא הייתה הדחה? יעל

meshi29

New member
גיא זכה ומשי לא עפה כי....

כנראה שמרו עליה בהפקה או שאני לא מבינה למה (אז מה אם יש לנו את אותו שם, היא היתה צריכה פשוט לעוף הפרק) מישהו יודע אם בגרסא האמריקאית גם עושים ככה? שיש פתאום פרק שלא מדיחים בו? ככה ראיתי שעשו במירוץ למיליון אבל פה התפלאתי

IkMfNiY

New member
הממ, לא שזכור לי ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

בעונה ה3 בפרק שלפני הגמר היו אמורים להעלות רק 3 לגמר, אבל לא העיפו אף אחד ועלו ארבעה. (וגם בעונה 4 ו5 היו דברים דומים) אבל היו לזה סיבות, כולם היו טובים על פי השופטים, לא כמו כאן שהם לא אהבו את העיצובים של שתיהן. יעל

השמלה שאלון עיצב- טוב שעוד שנייה כל החזה של

הדוגמנית שלו לא יצאו משני הצדדים , הוא היה חייב לעשות משהו בנוגע לזה, הרבה פעמים הם מתאימים את הבגד רק לעמידה ולא להליכה. ועלק 2 מחנות!
יותר מידי ריאליטי הם ראו

Pלמוני

New member
מוצדק שלא העיפו אף אחד

כי לא היה עיצוב מכוער ממש [חוץ מניר]

assafy1000

New member
אמממ...למה את מתפלאת?

תשאלי כל מי שעבד על סט של תכנית ריאליטי. אין דבר כזה תכנית ריאליטי שהיא לא מתוסרטת, ואין דבר כזה תכנית ריאליטי שהיא לונג-שוט בלי שום עריכה (וראיתי בעצמי פעם צילומים של תכנית ריאליטי, אז אני לא מתבסס רק על סיפורים) בסופו של דבר, כל תכנית חייבת לקבל רייטינג מסוים כדי להצליח. אף אחד לא יפיק משהו שהוא יפסיד ממנו. וכן-ברגע שיש מתחרה שהוא פוטנציאל לרייטינג גבוה, ההפקה בחיים לא תדיח אותו. ולא, זו ממש לא המצאה של הטלוויזיה בישראל. מה נשאר לעשות? לצפות בתכנית ולהבין שזה לא הכל תמים, ושיש התערבות של ההפקה, ושהרבה פעמים הריאליטי זה משחק שהוא לא ממש תמים, הן מדצ ההפקה והן מצד השחקנים, ותתפלאי-יש כמה טייקים בסצינות מסוימות, כדי שיוכלו לבחרו את הסצינה הכי "דרמטית". כשראיתי פעם צילומים של תכנית ריאליטי, רק על כניסה למקום מסוים צילמו בערך 5 טייקים, וההערות היו "קודם תיכנסי את", "כשאתם נכנסים אז תעצרו, תביטו שמאלה ורק אז תמשיכו ללכת", וכל מיני הערות על שטויות שאף אחד לא באמת שם לב אליהם. אז...מצטער לנפץ לך בועה-אין שום דבר תמים בריאליטי, וכן-כשרייטינג הוא שם המשחק, הכללים משתנים, אין מה לעשות

כן, אני מניחה שאתה צודק

וואו, זה מה שראית? ממש בושה, עדיף כבר לא לקרוא לזה ריאליטי וזהו

למעלה