פרויקט סי טאוור - סטאטוס נוכחי

Shaisal

New member
פרויקט סי טאוור - סטאטוס נוכחי

שלום לכולם,
קראתי את כל ההתכתבויות פה ואני חייב להגיד - אנשים פה מדהימים בירידה לפרטים. באמת שאפו על הרצינות.
שאלה מהירה לגבי הפרויקט - לאור כל מה שנכתב פה בעבר, האם יש עדכונים בנוגע למצב הנוכחי של הפרויקט, סיכויי מימוש ההשקעה וכו'?
כיום מגדלי ישראל הם מובילים את קבוצת הרכישה לפי האתר והם מעריכים שתוך כ 4 שנים תסתיים הבנייה.
הסיבה שאני פונה לפורום היא שאני שוקל רכישה של דירה דרך קבוצת הרכישה.

תודה מראש!

ל- Shaisal - התייחסות.

אתה בוודאי מתייחס למה שכתבתי כאן בשמי על תכנית בי/מק/410/ 1 החל משנת 2014, ראה קישור - [URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/579/176942159/%D7%9B%D7%9C%D7%9B%D7%9C%D7%94_%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5_%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%A0%D7%A1%D7%99/%D7%A0%D7%93%D7%9C%22%D7%9F[/URL]

איחוד וחלוקה [טבלאות איזון] - http://www.mmi.gov.il/IturTabotData/nispachim/telmer/5008497/20.pdf

סרטון תדמית של החברה - https://www.youtube.com/watch?v=VMWNG15R5I4&index=3&list=PLsttlZ7Cu3cKPU2LoUJlAroarpM_Bo3GN

המלצות חקירות ההתנגדויות לתכנית [אדריכל התכנית עמי שנער] - http://www.bat-yam.muni.il/VF/ib_items/10782/דוח חוקר בי-מק-410-1.pdf

גוש 5026 חלקה 6 בשטח של כ - 247,5 דונם ,החלקה מכילה בתוכה 126 בעלים שותפים במושע בכל החלקה, זכויותיהם פוצלו בחלקה הנדונה לזכויות שונות בבניה רוויה, מלונאות,וצמודת קרקע.

אבל עליך לשים לב למס' דגשים חשובים :
1. תכנית בי/מק/410/ 1 היא עובדה קיימת ומומלצת בחום בדגש על רכישה אמיתית [ובמחיר סביר] של זכויות במקרקעין שניתן לממשן כזכויות בניה כאלה ואחרות.
2. אין לי ספק שמתחם בניה בקרבת הים וצמוד לעיר ראשון יעלה את שווי הקרקע ו/זכויות בניה/דירות.

3. יזמי קבוצת הרכישה לכאורה... הן משרד תיווך לכל דבר ועניין, הם כמובן אינם בעלי הקרקע.
4. הטוענים לבעלות לכאורה בזכויות המקרקעין לבניה היא חברה בשם "רום כנרת נכסים והשקעות" שבעליה הם עו"ד אילן ששון - מנהל ובעל מניות בחברת רום כרמל, אשתו ויקטוריה ואחרים [שרון שמואל, ואלברט לוי].
5. קבוצת הרכישה אינה עומדת לכאורה בתנאי הסף של רשות המיסים בהגדרתה כקבוצת רכישה. [האדמה אמורה להרכש ע"י חברי הקבוצה]
6. יש לשים לב למכתב שבנדון של נציגי המכירות בהתייחסות לטענות שלי שהועברו אליהם בינואר 2015 [לפני מעל שנה וחצי !!!]
השואל - שלום פאולינה , מה שלומך, מזמן לא דיברנו ....
אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לקראת חודש מרץ , רציתי לדעת עם יש עדכון חדש.
האם יש התקדמות נוספת מעבר לתחילת עבודות בהר האשפה
קיבלתי התיחסות נוספת מחבר אשר טוען כי יתחילו בניה בעוד 8 שנים
תודה :אריה
תגובה למכתב - שולח: SEA TOWER 2,
אלה הטבלאות של הבעלים- הטבלאות הינן היסטוריות ולכן השמות שמופיעים הם שמות שמהן נירכשו הקרקעות ע"י היזם: דף 21+22- סעיף 491+492
יש בידינו הסכם שהקרקעות האלה נרכשו על ידינו והן בבעלותינו- זהו המגרש של פרוייקט סי טאוור 1 דף 22- סעיף 516+517
יש לנו הסכמי רכישה+אופציה מחברת מרחבי הפיתוח שהם הבעלים של הקרקעות האלה ואנחנו בבעלותינו קרקעות בשטח הנ"ל- זהו המיקום של סי טאוור 2 שבו רכשת
ההסכם עוד לא סופי במיקום הסופי, כפי שהסברתי לך שאנחנו ממשיכים ברכישת מניות בחלקה הזו כדי שיהיה בידינו קרקעות ל -2 בניינים ולא רק 1, כפי שיש לנו היום ובו רכשת. כל המידע יהיה סופי וחתום לגבי המגרש הסופי ומיקומו ובעלות שלנו עליו- לקראת חתימת הסכם השיתוף שלך איתנו+תקבל הערת אזהרה בטאבו על הקרקע הרלוונטי.
בברכה,
פאולינה אוקסן נייד - 054-2121-699
יוליה אגסי נייד- 052-5-204-204

6. לסיכום : מי שטוען שבבעלותו הקרקע שעליה הוא מתיימר לבנות בעתיד, עליו ההוכחה.
מאז כתיבת התגובה עברה שנה וחצי, מה התקדם עם רכישת הקרקע ? לא מספיק מילים בעלמה, חייבים להציג עובדות, ולא רק הבטחות.
7. לאחרונה קרקסו מס' חברות שהחזיקו בקבוצות רכישה, האם החברה מתחייבת שהכסף כולו בנאמנות אמיתית [לא של הבעלים שהוא עו"ד]

8. יש לגלות זהירות יתירה בהתחברות לקבוצה כזו או אחרת ללא בחינה מקיפה ואמיתית של זכויותיה המוקנות עפ"י טבלת האיחוד וחלוקה, ובחינת הסכם הרכישה ומשמעויותיו החוקיות ביחס לשמירת זכויות הפרט בקבוצה.

10. התכנית תחל להתממש בדירוג, ולהערכתי הזהירה בעוד לפחות 5 עד 8 שנים, ולא כהבטחות כאלה ואחרות.

נעים לראותך בסביבה

כל מי שבחן מקרוב את פעולותיו של אורן קובי היה יכול להבחין.

את העומד לקרות, והוא לא היחיד.

בפתיחת הבלוג שלי כבר כתבתי על הקריסה...ואתה יכול להעיד שהזהרתי לא מעט שואלים ואחרים שפנו אלי באופן אישי, אחד מהם הופנה לחן סרי להמשך טיפול.

מנעתי לפחות מ-10 מתנדנדים לרכוש "זכות לדירה" מהנוכל הנ"ל.

וכל השאר היסטוריה.

[הנהלת הפורומים רוצה התחייבות...ואני לא מוכן לזה. נקודה.]

Johnn

New member
ברוך שובך דוד

אני חושב שבלוג הוא לגמרי הפלפורמה בשבילך, וחוזר בזאת על ההצעה של ״משקיע בבש״ שלא להסתמך על פלטפורמה כמו תפוז (או נענע, או אחרות), כשהיום בעלות של כמה דולרים תוכל להחזיק בדומיין משלך, לשלוט בתכנים שבו, בעיצוב, בשימושיות שבו, ואף אחד לא יוכל (בשל גחמה או ״חוק״ שהוא המציא לעצמו) להסיר או לשנות משהו מהתוכן.
&nbsp
בכל מקרה, טוב לראות אותך פה.

ברוך שובך!

לצערי מי שבחר לעצום את העיניים ולהתלות בתקוות שמכרו לו, ברוב המקרים לא התעשת גם אחרי שצעקו לו את האמת באוזן (נכון גם לגבי הלקוחות שהפנת אלי דוד).
&nbsp
יכולה לומר בישרות לב שכל מי שפנה אלי כדי לקבל ייעוץ בטרם עסקאות מסוג זה הוזהר על ידי ובסופו של דבר גם סרבתי לייצג ולגבות תשלום.

Shaisal

New member
תודה רבה על התגובה המפורטת! אעבור על הכל ואגיב שוב [לת]

למעלה