פרויקט עצומה להבאת 30 שניות

Incubus Creep

New member
פרויקט עצומה להבאת 30 שניות

כולנו רוצים שהם יבואו לארץ אבל עד עכשיו אני לא רואה מישהו שממש עושה משהו כדי שזה יקרה. אז החלטתי להזיז קצת את העניינים ולהתחיל לעשות. השלב הראשון הוא פתיחת עצומה, שלא תמיד עוזרת אבל גם לא יכולה להזיק. כדי שפשוט נראה שבאמת יש את הקהל (למרות שאני בטוחה שיש) אני צריכה כמה אנשים שיעזרו לי עם התוכן של העצומה, אז מי שרוצה לעזור שיכתוב לי פה.. אני לא צריכה יותר מידי אנשים, עד ארבעה. רצוי שיהיה מישהו אחד לפחות עם ידע טוב באנגלית (למרות שאני גם טובה באנגלית אבל כדאי שיהיה עוד אחד) ושיהיה לנו בהצלחה

StartSomething

New member
../images/Emo45.gif, בכיף אבל לדעתי קודם צריך מה שנקרא קשרים

למשל לפורום לוסטפרופטס יש קשר עם אריק ולנטיין, שיש לו קשר ישיר ללהקה. תצתרכו להפעיל קצת קשרים, כי אם לא, חבל על המאמץ. אני יעזור לכם בכיף
אגב, מה אני עושה פה ? XD

Incubus Creep

New member
יש לי את האימייל של זה שקובע להם הופעות

וגם אם עושים מספיק רעש האנשים המתאימים יפנו אלינו או יתחילו להזיז דברים בעצמם כשיראו שיש ביקוש ללהקה בארץ.

Incubus Creep

New member
יש קשרים, ותבדקו הודעות

שלחתי הודעות לכל מי שאמר שהוא רוצה לעזור. אגב, עשיתי כמה בירורים באינטרנט והשגתי כל מיני טלפונים ואימיילים של אנשים שיכולים מאוד לעזור לנו (כמו שוקי וייס שהוא כמובן המפיק שהביא המון להקות לארץ, וגם הbooking agent שלהם) אבל אני לא מתכוונת להטריד אף אחד מהם עד שנתחיל לעשות משהו, כי הם לא ייקחו אותנו ברצינות.

pizi23

New member
יש לי אנגלית ברמת שפת-אם אז אני יכולה לתרגם

לאנגלית מדוייקת כל מה שתרצו לכתוב להם. אני גם יכולה לעשות עריכה והגהה על מה שתכתבו, כי אחרי שני תארים (בלי להתפלצן) יש לי קצת ניסיון בזה, וכמובן גם להוסיף אם יהיה לי מה להוסיף. רעיון מצויין, רק הלוואי וזה באמת יגיע למי שקובע ויש לו השפעה... בכיף!

TheBlackParade

New member
הייתי עוזרת אם לא היה צריך לעזור רק במשהו

שקשור לאנגלית... אני פשוט לא טובה באנגלית
אם יש דברים חרים שאפשר לעזור, אני אעזור בשמחה.

INBAR1116

New member
גם אני מוכנה לעזור...

רק לא בדברים שקשורים לאנגלית... כל מה שצריך אני פה...

Girls Not Grey

New member
כנ"ל.. למרות שאני לא גרועה באנגלית,

יש כאן כאלה שיותר טובים ממני..:]

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה יהיה מעולה !! DD:

אין לי שום בעיה בכלל לעזור

למעלה