לא דיברתי על התנועה...
דיברתי על מערכת יחסים אישית שיש לי איתם... מי הם שיגידו מה חשוב לציבור או לא? ואני אתן דוגמא: בויקיפדיה קיימת תת- קטגוריה למשחקי חברה. בקטגוריה הזאת אין הרבה משחקים, וכמו בכל מקום די ריק בויקיפדיה, ישנה קריאה נרגשת להפריח את השממה. אני, מדריך בעברי בתנועת הנוער העובד והלומד, חשבתי לעצמי: נפלא! הנה כאן אני יכול לתרום מכישורי למטרה שאני מחשיב נעלה (ואל תטעו- המטרה הראשונית- איסוף הידע האנושי והפיכתו לנגיש בפני כולם, היא אכן נעלה). ישבתי וכתבתי ערכים על משחקים שמשחקים בתנועה, כמובן בלי להזכיר אותה. פירטתי על גרסאות שונות וכל החוקים. כתבתי ערכים למופת (השיא היה תרשימם עם כל התנועות במולטי-סמוראי-אינטר גלקטיק). אפילו נרשמתי, כדי שלא יתעצבנו על אורח סתם וכדי להזדהות. ומה החצופים אמרו- אלו לא ערכים אינציקלופדיים, כי לדעתם אין מעל 100 אנשים שמכירים אותם. עזבו את זה שהם טועים, אבל לדעתי לויקיפדיה יש עוד מטרה: שאנשים יוכלו להיחשף לידע חדש! וכי מה התועלת באיסוף כל הידע, עם מראש אנו מגבילים אותו למה שאנחנו כברמ יודעים?! אלו הסיבות לאי ההערכה שלי לויקיפדיה העברית (יכול להיות שבגרסה האנגלית זה שונה). ויקיפדיה תנועתי יכול להיות ענק! אני אשמח להשתתף בפרוייקט!