פרויקט רכזים צעירים!

Rioter

New member
פרויקט רכזים צעירים!

היום היום היום.

L I L O C H

New member
היה ממש אחלה../images/Emo70.gif

ממש נהנתי....וגם אמרתי את זה [בתקווה ששמעות... חחחח]. אני אפרט יותר אח"כ [אני צריכה ללכת...
] ואני בטוחה שעוד רבים אחרים יפרטו...
רק משהו אחד.... זה אחד הדברים המעשירים ביותר והשימושיים ביותר... וצריך להמשיך עם זה הלאה ולהפוך את זה למסורת...

היה מעוולה. ../images/Emo13.gif

מאוחר יותר אעלה את מה שהיה, אחרי שאקבל הכול. בכל מקרה, למי שלא מכיר.. סניף חדרה וסניף ראשון מערב, בשיתוף הרכזים הצעירים, התארגנו לסמינר, בסניף כפר שמואל (תודה). מטרת הסמינר הייתה שכל סניף ילמד את הסניף השני ויעזור לו במשהו שהוא חזק בו והסניף השני חלש בו. נפגשנו שני הסניפים ביום שישי, ההנהגה ממנה הכול(
), ביום הראשון עברו חדרה את החלק שהכינו ראשון מערב, בנושא ניהול עצמי, ואחרי ארוחת ערב של איציק, השתתפנו כולם בערב הווי תוצרת הרכזים הצעירים, שהיו אחראים על כל האחרון האירוע. היום, יום שבת, העבירו לנו חדרה את הפעילות, בנושא מחנאות, שמסגרתה למדנו המון דברים חדשים והרמנו מגדל יהלום.
היה כיף וממש ממש מגבש.
כנראה שהפרוייקט ימשיך ויגיע גם לסניפים אחרים, בכל פעם שני סניפים אחרים בנושא אחר. ^^ תמונות (אהמ לילך) ודברים נוספים, בקרוב. :]

../images/Emo41.gifאחרון=ארגון. ../images/Emo9.gif, ../images/Emo41.gifאחרון=ארגון. ../images/Emo9.gif

טעות. ^^, טעות. ^^

ואי ואי ואי../images/Emo13.gif

טוב לשמוע שנהנתם!
איזה כייף שננהגה מממנת הכל
הלוואי וגם לנו היא תממן משו פעם
חחחחח

../images/Emo42.gifהיה פצצה!

ראשון מערב, המתודות היו ממש מגניבות, וכל הטיפים ישמרו לנצח נצחים בסניף!
תודה!!
העיירה יצאה לי מהחורים כבר, אבל נסלח לכם.
היה מעולה, אתם אנשים מדהימים, אחד אחד; אני מקווה שנהנתם מהפעולה של פורמן. הוא באמת השקיע. אבל אם הייתם מקשיבים לנו ומביאים צֵר, הייתם מסיימים את המשימה פי אלף יותר מהר!
אני חושבת שפרוייקטים כאלה ראויים לשבח ואני מסירה את הכובע בפני הרכזים הצעירים! ח"ח! לדעתי, ואמרתי את זה היום בסיכום, פרוייקטים כאלה צריכים להיות יותר מפעם בשנה!!

שיחקתי.

את לא זוכרת מי אני?
הייתי איתך בקבוצה 3 בערב הווי. תמונות לי אין. לילך אולי תעלה בהמשך.

L I L O C H

New member
יש לי רק תמונות מהאוטובוס....

אח"כ שחכתי בכלל מהמצלמה...
אבל מיכל מחדרה צילמה הרבה.....

היה ממש טוב!

באמת שהיה כיף! כבר תיארו את הכל לילך ונועה ככה שאין לי מה להוסיף... אבל אני יכולה רק להגיד שהערב הווי של הרכזים צעירים היה ממש מלהיב חח רצנו בכל הכפר בכדי לעשות משימות..קצת רימינו(הרבה) אבל הכי כיף לרמות... הפעולה עם פורמן, אהבתי ממש את הדרך שהוא העביר אותה, ואת סגנון הדיבור שלו כזה... אתם יודעים,קתימבה למיניהם..בחור טוב הוא..חחח אמממ וזהו... חדרה אתם אחלה אנשים..היה נחמד להכיר ...:)

למעלה