פרויקט שלט הWinamp, חוזר בגדול

דן צ

New member
מזכיר לי את שיעורי האלקטרוניה בבה"ס

אבל זה לא מסובך לכל מי שלא מבין כל ההלחמות למנהם?

אמיר ט

New member
צריך לדעת קצת אלקטרוניקה

אבל כל מי שיודע להתעסק עם מלחם ברמה פשוטה ביותר ידע להסתדר עם זה. וזה שווה את זה, רגע אני בדיוק מעביר שיר

אמיר ט

New member
בטח שאפשר להיות חצופה

אני אתן לך תרחיש להדגים את השימוש במכשיר הנ"ל: את שוכבת על המיטה ונחה (מכתיבה בפורומים של תפוז כל הזמן...) ובא לך לשמוע מוזיקה, אוקי אז הוינאמפ כבר עובד אבל השיר הזה מעצבן אותך - סבבה תחליפי שיר
ועכשיו את נהיית עוד יותר עייפה ובא לך לישון אז מחלישים את הוינאמפ. מתעוררים ושוב בא מוזיקה אז מגבירים ונהנים
וכל זה בלי להזיז את עצמך מהמיטה אפילו לשניה אחת. (ד"א גם לפתוח את הוינאמפ אפשר דרך השלט...). לא שווה ?

avivgr

New member
שמע

נדלקתי על הרעיון. האמת שאני מעדיף את MusicMatch אבל לא אכפת לי לעבור לווינאמפ חזרה אחרי 4 שנים.... לפני חודש בערך שיחקתי עם מודול של משדר אינפרא אדום והצלחתי אחרי שינויים בלוח שלו לחבר אותו למחשב. אתה חושב שיש אפשרות לחבר לשלט שאני אולי אבנה משדר אינפרא כך שזה יהיה באמת באמת שלט?

אמיר ט

New member
אפשרי

ישנה תוכנה שנקראת winlirc שעושה בדיוק מה שאתה רוצה... אני אנסה לחפש עוד פרטים עליה.

sirpad

New member
אני בוגר אלקטרוניקה

ולא הבנתי כלום!!! חבל,נשמע רעיון מדליק רק ההסברים חבר ההסברים.

אמיר ט

New member
הסברים

אני המעטתי בהסברים בגלל שבתוכנה המצורפת (יש לינק בהודעה המקורית) יש הסברים מפורטים עם תמונות בדיוק איך להרכיב, תאמין לי שיותר פירטו ממה שיש שם לא צריך.

sirpad

New member
טוב אני אוריד את התוכנה ואז אראה

מה לגביי האינפרא אדום?

למעלה