פרויק המדריך: 1X02

AnnabeI Lee

New member
פרויק המדריך: 1X02 ../images/Emo88.gif

בארטלט והוינס לא מסכימים וסיג'יי מנסה לגשר ביניהם. בינתיים ג'וש וטובי מנסים לשכנע את סאם להפסיק להתראות עם לורי, אבל הוא מחליט לנסות לשנות אותה. טובי כועס. חברי הצוות מנסים לשכנע את הנשיא שההפסד של טקסס היה נמנע ושהוא נבע מבדיחה שהוא סיפר. בארטלט מחזיר Post Hoc Ergo Propter Hoc,, אחרי לכן בגלל. ואומר שהבדיחה לא היתה הסיבה להפסד של טקסס. בין השאר הוא גם מעסיק את מנדי. קישור לתסריט: http://communicationsoffice.tripod.com/1-02.txt

שלושה ציטוטים בחצי שלוף...

ג'וש שנכנס ל-bullpen על הבוקר: victory is mine, victory is mine, great day in the morning, victory is mine... I drink from the Keg of Glory, Donna, bring me the finest bagles and muffins in all the land. דונה:it's gonna be an unbearable day. וכמובן הציטוט המקושר לשם הפרק: הנשיא: CJ, on your tombstone it's gonna read, Post Hoc, Ergo Propter Hoc. CJ: Okay, but none of my visitors are going to be able to understand my tombstone. וג'וש מנסה לתרגם את המשפט: post, after. After hoc. Ergo, therefore. After hoc, therefore something else hoc. ולסיום: She answers to Toby and she answers to me !

אה יש עוד אחד טוב...

טובי: Saracasm is a disturbing thing coming from a woman of your age, Mrs. Landingham גב' לנדינגהם: and what ago would that be, Toby ? טובי: Late Twenties ?

AnnabeI Lee

New member
נו אבל השמטת את החלק הכי מצחיק

בציטוט השני אחרי שג'וש עונה בארטלט אומר: Thank You. Next?

ולדעתי יש עוד משהו בתקציר

אנחנו פוגשים את הרופא של הנשיא, מוריס משהו [יש שם חתיכת דיאלוג שאני אוהבת אבל לא זוכרת, משהו על coup d'etat ומוריס שואל את הנשיא איך הוא יודע שהשירות החשאי יהיה לצידו במקרה כזה]. בכל מקרה, לקראת סוף הפרק אנחנו שומעים שהמטוס בו מוריס טס לאיזו מדינה ערבית הופל. וזה המניע לפרק הבא, a proportional reposnse.

אסל

New member
האם אני ../images/Emo163.gif או שזה לא היה ידוע

הלויד ראסל הזה שמנדי צורחת עליו בתחלת הפרק (אני זוכר את הסצינה) זה סגן הנשיא מעכשיו? למישהו יש מושג אם זה אותו שחקן?

AnnabeI Lee

New member
אחד זה לויד והשני הוא בוב.

ומנדי יצאה עם לויד עד שג'וש שיכנע אותה שהוא מנצל אותה בשביל תמונות.

אסל

New member
אה, תודה. אז אני כן קצת ../images/Emo163.gif

(לא, אתה לא!)

Popeye78

New member
וכמובן...

SAM - About a week ago, I accidentally slept with a prostitute. TOBY - Really? SAM - Yes. TOBY - You accidentally slept with a prostitute? SAM - Call girl. TOBY - Accidentally? SAM - Yes. TOBY - I don’t understand. Did you trip over something?​

יש גם לג'וש דיאלוג כזה עם סאם

אני לא בדיוק זוכרת איך זה, אבל סאם אומר לג'וש ש-laurie is not what you think she is. ג'וש עונה שהוא לא מכיר את לורי, כל מה שהוא יודע עליה זה שהיא call girl. אז סאם אומר- okay, so she's exactly what you think she is...

למעלה