פרום משולב לשומעים ולחירשים

פרום משולב לשומעים ולחירשים../images/Emo45.gif

שלום לחברים היקרים! אני רוצה לספר לכם שהיכרתי בחורה שומעת, היא מנהלת הפרום של ספידי נט, קוראים לה עינת, סיפרתי לה שיש לי חברים שהם חירשים וגם שומעים. היא מזמינה אותנו לפרום שלה, היא מזמינה אותכם לכנס. עוד משהו חברים יקרים אל תישכחו שגם אבא שלה חירש אני מקווה שכולנו נכיר אותו גם כן. בבקשה מכם חברים היקרים תיבקרו באתר זה רק סדר, ודעו לכם שרק אני סידרתי לכם כך שתכירו גם חברים שומעים. בלי קללות או דבר גס מובן לכם? אני לא אומר בכעס אלא זה בזכותי ואני הבטחתי לה שאתם אנשים מאוד נחמדים. אז היא רוצה להכיר אותכם ואתר זה היא תורמת גם לחירשים. היא כבר דיברה עם המנהל שלה בבקשה תישמרו על הסדר. אם אתם מעוניינים לכתוב פרום אז בבקשה ואם לא אז לא צריך פשוט זה רק בשביל להכיר חברים שומעים. בתודה חגי יוסף

anat60

New member
אליך חגי יוסף היקר ואל שלל החברים!

אני רוצה לומר לכם שאני כל כך שמחה לראות אתכם ורוצה להכיר כל אחת ואחד מכם ולא משנה מה טווח הגילאים שלכם. כל איש ואישה ילד וילדה מכם מהווה קסם אנושי ייחודי עבורי. אשמח לראותכם בתור אורחיי בפורום ובכלל גם אישית לבקר כאן יותר, ולהיות חברים שלכם כאן. אני מקווה שאוכל להניב פירות אישיים וגם לכם להוות חלק או גורם נוסף שיעלה לכם חיוך נוסף בפרצוף, כפי שהצליח חגי לעשות לי מבחינה אישית. אני רוצה להסביר כמה דברים ממה שהעביר אליכם חגי. ראשית אני אכן מנהלת פורום באתר ספידי- אתר מקסים בעל אופי חברתי חם במיוחד, כייפי , מכבד את האורחים ואת הקיימים בשילוב של שיחות נפש יעוץ הדרכה ואפילו לסתם שיחת חולין (שכאמור הינכם מוזמנים להשתתף בכל אלו) את הפורום הספציפי שאותו אני מנהלת הוא נקרא - פורום 20 פלוס. את חגי הכרתי דרך האי סי קיו, וראיתי אותו במצלמה שקיימת אצלו- הוא ממש מתוק הוא הניח שאני די שיקרתי לו לגביי שפת הסימנים שאותה אני מכירה, הוא ניסה לבחון אותי - והצליח להבין שאני דוברת את האמת לאמיתה. מפה לשם שוחחנו והוא סיפר לי שהוא די תומך בכל דרך שהוא יכול החברים לקויי שמיעה , הרגשתי את הצורך לשתף אותו גם בדבר הפרטי שלי באישי הפרטי שלי- בעובדה שאבי הוא גם כמותכם. אני ממש הייתי למאושרת לגלות שגם דרך האי סי קיו, מצאתי אדם שיכול להיות יגרום לשינוי כלשהו מבחינת הגישה של החיים אל אבי וכך להפך. ציינתי לפניו שיש לי דרך נוספת לנסות ולתמוך בחברים באגודה זו, והיא ליצור קשר עם מנהל האתר או המנהלת האחראית על הפורומים ולבקש אותה להקים פורום חדש ואותו גם לפרסם לעיני כל - שבו יוכלו למעשה למצא את מקומם אנשים לקויי שמיעה, ואולי תוך כדי להכיר גם אנשים שלא כאלו, כלומר - שומעים בכל מובן של מילה, או לסרוגין להכיר את אלו שכן דומים- על ידי פרסום הפורום שאותו יפתחו באתר ספידי. זהו - זה הסיפור ואלו האפשרויות אשמח אם תשתמשו בהם בתור פורום חברותי חם במיוחד. חגי אליך- ההודעה ייחודית- אלונה מנהלת הפורומים ביקשה שתיצור קשר איתה דרך האי סי קיו- תאמר לך שאני הפנתי אותך , היא רוצה לשאול מספר שאלות, ואז , בתקווה כי הפורום יעלה ואז תוכל להפנות את שלל החברים ואולי בדרכים משלך לפרסם את הפורום במקומות נוספים ובכך "להרווח" חברים חדשים. האי מייל ומספר האי סי קיו של אלונה- לצורך הכרות/התרשמות/בירור- הוא: mailto:[email protected] 94865748 המשך יום מקסים לכולם עינת שתשמח אישית- לראותכם בפורום שלה

שיחה עם אלונה../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

שלום לך עינת החמודה! רציתי להגיד לך שהוספתי את המספר אי סי קיו של אלונה היא לא מחוברת מתי שאני כאן מחובר לאינטרנט אני אגיד לה שאת שלחת אותי אליה אבל בכל זאת יש לה אולי פלאפון או טלפון? אם כן אז שלחי לי אותה באי סי קיו אותה באי מייל אני רוצה ליצור איתה קשר בתודה חגי יוסף שמחבב אותך מאוד

lave star

New member
לחגי ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo20.gif|

אהלן, חגי, ראיתי את האתר והוא מאוד נחמד, לא ראיתי את הכול אבל כבר ממראה ראשון הוא 10!!! ראיתי את התמונה שלך, והופתעתי! לא ידעתי שאתה בן 24, מכיוון שאני בת 14... אבל אפשר להתכתב ותמיד טוב שיש ידידים טובים... וגרך אגב איפה אתה גר? שלחתי לך אי מייל, בי אינה

מחמאות../images/Emo151.gif

לאינה החמודה תודה על המחמאה אני מגני-תיקווה זה ליד סביון דרך אגב לא שלחת לי אי מייל הכתובת היא [email protected] בתודה חגי

lave star

New member
לחגי../images/Emo98.gif

אהלן חגי, שלחתי לך אי מייל, האם קבלת אותה? אם לא תגיד לי ואני אנסה שוב פעם, אם אתה רוצה את האי מייל שלי, אין פעיה.. רק תבקש............

למעלה