פרומווו חדש [=

pop128

New member
פרומווו חדש [=

למי שרואה את העונה השנייה של האנה מונטנה (באינטרנט..) מוזמן לראות את הפרומו של הפרק הבא שישודר ב31 באוגוסט [= http://uk.youtube.com/watch?v=qCTd4NveZ9E נראה פרק חמוד! D: אגב .. התקציר בקצרה ובמילים שלי XD מיילי פוגשת בחור עשיר והיא רוצה לצאת איתו, היא מנסה להרשים את ההורים שלו שכנראה הם מרגיזים כאלה ובטעות פולטת שהיא הופיעה לפני המלכה. ואז היא מנדבת את ג'קסון ואבא שלה לעזרתה, ולומדת שהכי טוב זה להיות עצמך.

../images/Emo207.gifאם כבר האנה מונטנה

מי ראתה בסוף את הגמר של ההיא שטסה לחו"ל? ראיתי במקרה כי חזרתח באותו יום מחו"ל והיתי חייבת לנוח, אז קודם כל מה הקטע של האנה מונטנה פתאום בישראל?$@@? למה הם מתעכבים בשנה לפחות!? טוב שנזכרו באמת. כל המתמודדים שהגיעו לאולפן,בקריוקי הכי התעצבנתי, אף אחד מהם לא שר נורמלי, כאילו נזכרו יום לפני לשמוע את השיר,ואני בטוחה שלא הפתיעו אותם עם שיר אלא הכינו אותם מראש,בטח היה אפילו מילים,פשוט בושה אם הם היו באמת מעריצים הם היו יודעים,שירי האנה מונטנה הם השירים הכי קליטים שיש בעולם, אני אפילו אחרי שנה פלוס זוכרת את כל המילים לכל השירים מעונה 1,בהתחשב ששלא שמעתי אותם איזה מלא מלא זמן,ואם אני יכולה,ברור שגם הם יכולים. סתם רצו לתפוס טרמפ לארה"ב, כל התחרות היתה צחוק מעבודה,עלק מעריצים מושבעים.

../images/Emo45.gifהוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo14.gif

לא ראיתי את הגמר, אבל ראיתי שתיים או שלוש משתתפות וזה באמת היה ממש זוועה, הן סתם מילמלו מילים שלא קשורות בכלל לשיר והיה ברור שהן לא יודעות אותו בכלל ולא התכוננו עליו

pop128

New member
כי המקלדת התפגרה ולא נתנה לי לכתוב באנגלית ><

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo45.gif מסכימה כ"כ! היו צריכים לעשות את

זה מגיל 14 עד 16 או 17 אומשו כזה..טוב שבאו ילדות מפגרות בנות 10 :\

pop128

New member
כן מה הקטע שלהם ?! זו סדרה באנגלית!

כשהייתי בת 6-7 לא ראיתי סדרות באנגלית!

יובי180

New member
גם אני.. פאק זה כל כך מעצבן אותי!!!

הילדים האלה קוראים לה האנה!!! היא מ-י-י-ל-י ר-י-י ס-י-י-ר-ו-ס!!! פאק אנשים יש לה שם!!! לא קוראים לה האנה!!! זה כל כך מעצבן כי הם לא יודעים עליה כלום ועדיין זכו!

למעלה