פרומו גאוני לקרב החוזר סילבה-סונן

yair_bar

New member
מנהל
פרומו גאוני לקרב החוזר סילבה-סונן

סליחה אם כבר העלו

moriarty

New member
ניק דה פייס במיטבו

מוזיקה מעולה, קטעי וידאו, תענוג.

blackcoldtiger

New member
צ'ייל הולך לחטוף KO

וסילבה שוב פעם נפגש עם לוחם בכמה רמות מתחתיו. מה כבר צ'ייל יכול לעשות? לשכב על סילבה 25 דקות בניגוד לכמעט 25 דקות?

BT24

New member
הפעם סונן ינצח

אני מקווה שאני טועה אבל לא נראה לי. סילבה לא יגיע מוכן לטייקדאונים של סונן, אפילו שהוא יודע עכשיו נגד מה הוא נלחם. אני גם לא חושב שסילבה בלי פציעה בצלעות יצליח פתאום למנוע מסונן לקחת אותו לקרקע. סונן יקח את סילבה לקרקע בכל סיבוב, ישכב עליו עד הסוף וינצח החלטה.

IamStalker

New member
אני מצטער שאני בוטה ,

מאיזה עץ נפלת וכמה עישנת - ברגע שכתבת את זה? סילבה יפרק את סונן חתיכה אחרי חתיכה , סונן ללא שום יכולת לעמוד מול סילבה, לא נראה לי שמישהו יכול . סיבות למה זה לא יקרה: א. סילבה מכיר את כל יכולות של סונן - שזה לפתוח את הפה ולדבר, חוץ מיכולת TD טובה מאוד , אין לסונן כלים אחרים - זה בוודאי לא יספיק. ב. סונן חסר כל יכולת לעמוד מול סילבה - מאחר והפעם הוא לא ישתמש בסמים כדי לעמוד מולו, אתה ואני יודעים שסונן יפחד הפעם לעשות את זה. ג. סילבה יבוא מוכן לכל תפנית - בוודאי ההאבקות של סונן . שאלה : מי עשה בדיוק מבחנים ללסת של סונן , הוא לא קיבל מכה שנכנסה איי פעם טוב ללסת , יש מצב שהוא בכלל עם לסת מזכוכית, חשבת על זה? אני מבין שאני נשמע כמו חסיד סילבה אבל אין שום יכולת לסונן לנצח את סילבה איי פעם. שוב: מצטער אם פגעתי בך בצורה כל שהיא , פשוט סילבה הוא לוחם אגדי.

elad547

New member
קצת הגזמת...

סונן זה מאצ'אפ גרוע לסילבה ואין מה לעשות. תמיד אומרים שהדרך לנצח את סילבה זה היאבקות ברמה גבוהה וזה בדיוק מה שסונן מביא לשולחן. אני לא קונה את כל התירוצים של סילבה על צלעות שבורות בקרב הקודם, סונן השפיל אותו בקרקע ואפילו נתן לו כמה נוקדאונים בעמידה, לכן נראה לי שהזלזול שלך בסונן קצת לא לעניין. בשורה התחתונה לסילבה יהיה כמה דקות עמידה בקרב שבהם הוא יהיה חייב לפגוע טוב, אחרת הוא כנראה יפסיד. הימור שלי: סונן בהחלטה!

IamStalker

New member
אכן ראיתי את הקרב אבל אני עדיין בטוח בסילבה

שיעשה את העבודה הרבה יותר טוב ממה שחושבים. אני נותן יתרון לסילבה, למרות שתמיד יש לך את הספקות בגלל הקרב האחרון שלו מול סונן.

תגיד, ראית את הקרב של סונן נגד ביספינג?

מה דעתך על היכולת המופלאה של סונן להוריד אנשים לקרקע?

סילבה הולך לפרק אותו

yair_bar

New member
מנהל
דובר לא מעט. ייתכן והגיע בלי מיץ פטל מחשש

בברזיל אין חשש

moriarty

New member
אני גם חושב שסילבה פייבוריט

אבל זה לא מופרך לחשוב שסונן ינצח. ראיתי סרטון שבו מראיינים לוחמים ב-UFC בשאלה מי ינצח, ורובם אמרו שסונן ינצח.

BeniTaz

New member
טוב.. זה באמת לא קשור

רוב האמריקאים יגידו סונן, הברזילאים יגידו סילבה.. ב-UFC יש יותר אמריקאים.. לא חוכמה. במיוחד שסונן "יצא למלחמה" נגד הברזילאים כשירד על ואנדרליי סילבה והנוגיירות.. ככה שזה הפך גם לקרב של לאום נגד לאום איפשהו...

danielmo1

New member
לדעתי

סונן עשה עבודה טובה בכך שגרם לקרב הזה להיות יותר מעניין ממה שהוא הוא יפסיד במיוחד בברזיל בסדר עוד טראש טוקר אמריקאי ממוצע עם יכולות היאבקות סבירות בקרקע יום טוב

udi102

New member
בברזיל אין לסונן סיכוי לנצח

הוא בא לגזור קופון חד וחלק .... והאמת הקרב כבר הרבה פחות מעניין הרימאץ היה צריך להיות כבר לפני שנה ,כל המשיכת זמן הזאת מיותרת בעיקר זה שסילסב יושב שנה בחוץ ולא נלחם רק מראה כמה המחלקה הזאת בקנטים ...

למעלה