פרומו לאלבום החדש

barlevy

New member
וגם קצת פרטים על מיידן ב2008

החלק השני של EARLY YEARS מתוכנו לצאת ב2007 וסיבוב ההופעות "הגדול ביותר של מיידן: יתקייםב 2008 ויכלול את השירים מתקופת 1983-1987 הבמה תעוצב כמו ב WORLD SLAVERY TOUR

מצוין שהחלק השני עומד להשתחרר בקרוב

ואני פשוט חייב לתפוס לפחות 2 הופעות בסיבוב ההופעות הזה(שלי נראה הולך להיות כנראה האחרון).

steve2

New member
זה ניראה שלברוס כבר אין "כוח" לשיר

הוא ניראה מתאמץ(נכון שהשירים של מידן דורשים כוח שירה פנומנומנטלית וברוס עושה זאת הכי טוב-אך ניראה שזה כבר לא בא טבעי וזורם ומחלחל בגרונו כמו פעם), הוא אפילו לעיתים מזייף, וזה כלל לא אופיני לזמר כמו דיקינסון. אכן קולו משתנה
ולא לטובה.

אין מה לעשות בנוגע לזה

זה לא כמו שאר חברי הלהקה שגם בגיל המופלג שלהם עדיין מסוגלים לנגן על כלי הנגינה שלהם בצורה מצוינת, אצל ברוס מדובר בכלי נגינה מהגוף שלא ניתן לנגן עליו כמו בעבר ככל שהבנאדם מתבגר.

DevilOfMist

New member
חע,האלבום כבר מופץ לאינטרנט P:

אבל זה בטח לא המקום המתאים להגיד את זה X: בכול מקרא הורדתי אותו והם התחילו עםDifferent World!!! שולט D:

אם מישהו באמת אוהב את הלהקה

הוא יוריד את האלבום אבל ארכוש אותו ברגע שהוא ישתחרר(ככה אני בדר"כ עושה).

Beautiful Scar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo199.gif

זה מה שאני עושה. ומצטערת אם חפרתי עם הכותרת פשוט כולכם צודקים^^ הורדתי אותו ואני מתכננת לכרוש בקרוב =) שיגיע לארץ ^^

barlevy

New member
אגב -ריענון הנחיות

ידוע שהאלבום כבר מסתובב באינטרנט כל לינק שינתן פה יימחק והמפיץ את הלינק יורחק יחד עם זאת נשמח לשמוע את דעתכם על האלבום.. הרי כולנו ניקנה אותו במיטב כספינו בשבוע הבא כשיצא...נכון ?!

DevilOfMist

New member
דיסק טוב!

מתחיל טוב אבל מסתיים קצת חלש...הרבה סולואים,כמה בלדות...נחמד... הקול של דיקינסון קצת מפריע לי...הגיל עושה את שלו...

barlevy

New member
רק לי נשמע ש

OUT OF THE SHADOWS הוא מין עירבוב של WASTING LOVE ו TEARS OF THE DRAGON ?!

אלבום נפלא - זקן החבורה במיטבו

ניקו ממש נפלא באלבום ובכללי מדובר באלבום חזק ביותר לטעעמי, בין הטובים של מיידן(שוב פעם, דעתי בלבד). אני נותן לאלבום 4 מתוך 5. אגב, שמו של השיר האחרון נראה לי נותן רמז שזה אכן האלבום האחרון ואם זה האלבום האחרון זה אין דרך יותר טובה לסיים את הלגסי של איירון מיידן.

barlevy

New member
נו אז אחרי שרובנו שמענו את האלבום

איזה שירים אהבתם/שנאתם ?

למעלה