סיקור הופעה!
אז כעבור יממה שלמה מאז שהייתי בהופעה - אני עדיין מרגישה קצת שאולי זה היה חלום ועוד לא הלכתי להופעה... ובכל זאת, אני אספר לכם מה היה אתמול. קודם כל, אני לא זוכרת שראיתי את הזאפה כל כך מפוצץ מימיי. היו שם כל כך הרבה אנשים. רק למען ההמחשה - בשולחן המרובע הקטן שאני ישבתי, ישבנו 6 אנשים, שלא בהכרח מכירים אחד את השני....אז לפני ההופעה היה קצת צפוף והרגיש קצת לא נוח, אבל איך שמאיר וארקדי עלו לבמה - לא הרגשתי יותר כלום. פשוט הייתי מרותקת לבמה. תסלחו לי על כך שאני לא זוכרת את סדר השירים, לפני שהגעתי להופעה חשבתי שאולי אכתוב את הסדר כדי שלא אשכח....אבל לבסוף העדפתי לשקוע בהופעה באופן טוטאלי. למקרה שתהיתם, הם הופיעו לבד , בלי להקה - פשוט מאיר וארקדי, ותאמינו לי שזה הספיק. במהלך ההופעה הם דילגו (לא פיזית
) בין מספר גיטרות (אקוסטיות ובס), תופים וקלידים. שניהם היו במצב רוח משועשע והחליפו ביניהם הערות, חיוכים וגם עם הקהל (כן כן, מאיר דיבר לכל התוהים). נוצרה אוירה מיוחדת וחמה ....כנראה שככה זה כשמופיעים שני חברים מוכשרים כל כך, שברור לעין שהם נהנים מאד להופיע ביחד. את רוב השירים הם שרו ביחד, מלבד 2-3 שירים שהם שרו כל אחד בנפרד בסוף ההופעה. ההופעה כולה היתה קסומה, אבל אני חייבת לציין כמה ביצועים שהצליחו לגרום לי לחייך, להתרגש ולהנות כל כך :
אל תלכי מכאן - מאיר על גיטרה בס וארקדי על התופים. נתנו ביצוע פשוט ויפה לשיר הזה וגרמו לכל הקהל לזוז בכיסאות לפי הקצב.
חדר משלי - של ארקדי. שיר מרגש בפני עצמו בביצוע משותף מרגש של שניהם.
אליה - לא יעזור. בשיר הזה אני אוטומטית הופכת למרגרינה ....פשוט נמסה.
עוד נגיעה - מאיר על התופים וארקדי על הקלידים, שרים ביחד. כשהמילים " אנחנו ביחד בכדי לחיות לנצח", נשמעות כל כך אמיתיות ומתפרשות בצורה לגמרי שונה ממה שהתכוון המשורר כשרואים את שני האנשים המוכשרים האלה על הבמה ביחד.
שירו של שפשף פה רק היו חסרים לי זיקוקים. אבל היות וזה לא היה תחת כיפת השמיים
...."הסתפקתי" בביצוע מגניב לגמרי. שימו לב! גם מאיר וגם ארקדי על תופים. תדמיינו את הפזמון של השיר עם הקולות האדירים של מאיר וארקדי כשהם מנגנים רק על תופים, יחד עם כל האנשים בקהל (והיו הרבה!!!). עוצמות מטורפות!!!!!
כמה אהבה -ביצוע משותף. בסוף השיר, למי שזוכר, יש סולו גיטרה ספרדית וחצוצרה, אז פה מאיר שר את הסולו. זה היה ממש מיוחד
היו עוד שירים רבים וטובים....... בהדרן - כל אחד מהם עלה לבד לבמה. ראשון עלה ארקדי - ששר את
"אצלך בעולם" בביצוע מרגש ביותר כשהוא מנגן על קלידים. לאחר מכן הוא שר את
בגללך - שיר שכתב במקור לאריק איינשטיין. ונראה לי שהוא שר עוד שיר, שכחתי איזה - אני חושבת שאת
מי אוהב אותך יותר ממני אח"כ מאיר - שר את
גשם- הביצוע המפורסם על הקלידים, כשכל הקהל שר איתו ועדיין הקול שלו מצליח להשאיר את כולם עם פה פעור. הוא שר גם את
היא לא דומה - שלרגע נשמע כאילו נכתב על ידי מאיר בעצמו....הביצוע שלו היה כל כך טבעי.
איילת חן - שעשה לי חשק לשמוע את האלבום האחרון, וזה באמת מה שעשיתי היום
בסופה של ההופעה שרו השניים את שיר הנושא של המופע -
דומינו - ביצוע מעולה מעולה מעולה. "כמה חיכיתי, כמה רציתי, ....שהשיר הזה יגיע כבר
. יצאתי מההופעה מחוייכת ונרגשת. זה מדהים איך כל פעם מחדש אני מתרגשת מהופעות של מאיר....והפעם זו היתה הופעה אפילו מיוחדת כפליים, בזכות ארקדי כמובן. אז תודה למאיר ומירי וכל מי שגורם להנאה הזו מההופעות כל פעם מחדש. תודה על המקוריות , היחס וההקשבה לקהל!