פרומו קצרצר חדש לעד עצם 3X12
מש"ש

shirush3

New member
זה חוזר רק במרץ, לא?

אז יקח עוד זמן עד שיצאו פרומואים קצת יותר מפורטים

Macphista

New member
למה שיוסיפו?

עדיף ככה.
טיזר קטן בלי עוד קטעים מהפרקים הבאים.
שישמרו קצת על עירפול ספויילרים.
יש עוד מעל חודשיים עד שהסדרה תחזור, אם יתחילו עם ספויילרים משמעותיים כבר עכשיו הם עוד יהרסו את כל החצי השני של העונה.

shirush3

New member
אוף עם הטיזרים האלה

עושה לי חשק שתגמר הפגרה

חסר להם אם החצי השני יהיה באותה איכות של החצי הראשון

Jimmy Kane

New member
אני אישית חושב שהחצי הראשון היה ממש טוב

לא הבנתי למה לא אוהבים אותו כל כך... אבל נהניתי ממנו עם כל הדינמיקה של החבורה בנברלנד, הדבר היחיד ששיעמם זה הקטע שראמפל היה לבד ופיטר פן סתם שיגע אותו עם בובות ועם בל וכאלה... אה והקטע שצ'ארמינג נפצע ואז מחליט להתרפות בלי שום שיקול דעת אפילו שהוא יודע שהוא נשאר לנצח בנברלנד

shirush3

New member
הקווי עלילה האלה תרמו לחוסר אהבה לחלק הראשון

ממש אהבתי את פיטר פן וממש התלהבתי מנברלנד בהתחלה, אבל משהו בביצוע היה חסר

הפתרונות שהם נתנו לכל מיני דברים היו נוחים מידיי, הקצב של העלילה הרגיש מאוד איטי, רוב הדמויות הלכו לאיבוד (לדעתי) וביחד עם המסך הירוק והמעיק של נברלנד משהו לא עבד אצלי

הם מסוגלים ליותר והם הראו שהם מסוגלים ליותר אז שיפסיקו לזלזל ויתנו לפחות את ה100% כי רוב החלק הזה הרגיש כאילו הם נותנים רק חצי ממה שהם יכולים.

יסמין@

New member
מסך ירוק? איפור ירוק!

צילמו אותה טיפה מאחורה, מהצד ורואים שהאיפור הירוק לא מגיע עד לאחורי האוזניים והעורף. חבל שלא שמו לב לזה. מזכיר לי שהשחקן ששיחק את איש הפח בסרט הראשון שיצא של "הקוסם מארץ עוץ" מת מהרעלה משום שהצבע הכסוף הכיל רעלים שונים. מקווה שהירוק הזה לא מסוכן.

Macphista

New member
מממ

אני חושבת שאיכות הסרטון לא מספיק טובה כדי להחליט.
כי על העורף רואים שיש ירוק, ומאחורי האוזן באמת זה נראה בהיר אבל יכול להיות שזה מהתאורה או משהו כזה.
נראה לי מפגר שיפספסו שם ירוק כשמלצמים אותה מאחורה.

בכל מקרה, היה לנו מספיק איפור גרוע העונה עם רמפל של העבר שהגועל על הפנים שלו לא הגיע עד השיער ממש והיה רווח ובכלל יש טייקים שנראה שהוא העביר יד או כמה אצבעות על המצח ומרח את האיפור שם.

יסמין@

New member
אז

נחכה ונראה איך זה יהיה בסדרה עצמה. בעצם מקווה שהעלילה תהיה כל כך מרתקת והמשחק יהיה כל כך מחשמל שבכלל לא אוכל לשים לב לפרטים כאלה. מקווה שיצליחו להעביר לי את האשליה שלפנינו מכשפה ירוקה נוראה

יסמין@

New member
סליחה. בדקתי שוב

מתברר שהוא היה מאוד חולה ולכן נאלץ להפסיק לשחק בתפקיד אבל לא מת באותו זמן

he soon began experiencing cramps and shortness of breath, eventually leading to hospitalization. Doctors determined that Ebsen was suffering an allergic reaction to the aluminum dust used in the Tin Man makeup; he was forced to leave
the production for health reasons

Macphista

New member
חחח, אז כבר יש הערכה שהדמות של מייקל קולמן

תמות בגלל שיצר בלגן סוואנקווין בטוויטר...
זה מתוך פוסט על הערכות של איזה דמויות ימותו בסדרות ב 2014, לא משהו רשמי לכן לא ספויילר.

http://tvline.com/2014/01/01/sons-o...ginnifer-goodwin-michael-coleman-leearenberg/

The dwarf's portrayer Michael Coleman recently invited blowback from not just fans but a show boss and multiple castmates when he spoke out on Twitter against the SwanQueen 'ship. Just ask Ana Lucia and Mr. Eko how such PR messes have been known to play out.

כן, יש כאן ספויילר חבוי לאבודים עבורי והבנתי אותו.
כפי שנאמר- קצת קשה להימנע מספויילרים לאבודים.

Shiri from the block

Active member
חחח ספוילר חבוי? זה ספוילר לכל דבר אבל כן. בהחלט קשה להימנע מספויילרים על סדרות שכבר שודרו בעבר..
כמו שאני נתקלתי במלא ספויילרים על באפי בעבר אבל עד שהגעתי לזה כבר שכחתי את כולם חוץ מאחד חח ועוד אחד שהרסתם לי פה

קיצר אני לא מאמינה שאדם באמת יפטר אותו, מהסיבה הפשוטה שכמו שכבר אמרנו- רוב הסיכויים שזה התחיל ממקום מסויים אז לאדם אין זכות לפטר מישהו על משהו שהוא בעצמו אמר/חשב..

בתאכלס...

בתור אחת שראתה את מה שקורה בטוויטר אני לא חושבת שמה שהוא אמר אמור להשפיע על עתידו בעצם אבל אני חושבת שהוא אחד המקרים שבהם התהילה עלתה לראש...

בזמנו לפני שהוא הפך להיות VERIFIED בטוויטר הוא היה עוקב אחרי ואחרי מלא אחרים... ואז יום אחד הוא הפסיק... כאשר שאלו אותו למה הוא תירץ בזה בתור כי "ככה יהיה לי יותר קל לעקוב אחרי מה שקורה".... אבל מה הוא עדיין עוקב אחרי אחת שם לאורה (Addicted_Oncer) שהיא המעריצה שגרמה לבאלגן לפני כמה חודשים כאשר היא באה לבקר בוונקובר... ואיכשהו הצליחה לשכנע את אמא של ג'רד גילמור (הנרי) לקחת אותה לאולפנים והיא התנהגה בצורה לא עולמת.... כמובן שזה גם לכעס מפני המעריצים והצוות כיוון שהביטחון הפך להיות יותר הדוק אחרי המקרה הזה...

Macphista

New member
איזה תהילה?

הוא מנסה לקחת טרמפ על תהילה של אחרים וכל הזמן נופל מהרכב...
הוא סתם פוץ שמתלהב מעצמו.
לא עקבתי אחריו אבל מדי פעם יוזרים אחרים ריטווטו את הציוצים המפגרים שלו עם תמונות של עצמו בהבעות פנים מפגרות צופה בפרק של וואנס.
בכל מקרה, הוא דיבר בשם מפורסמים ממנו וירד על המעריצים הכי פנאטים של הסדרה ובכך העלה את זעמם של המפורסמים ממנו שמחליטים החלטות לגבי המשך העלילה.
מי שפוגע ביחסי הציבור של הסדרה... עתיד למצוא את עצמו בחוץ...
יהיה מעניין לראות מה עולה בגורלה של הדמות שלו.
וזו פעם ראשונה שאני חושבת על "מעניין" בהקשר לדמות שלו.

עובדה שיש לו מעל 10,000 אנשים שעוקבים...

אחרת הוא לא היה יכול להיות VERIFIED כיוון שהוא לא כזה מפורסם....

למעלה