פרומיתאוס פוסט מודרני שטדר היום בסטאר וורד. אחד הפרקים היותר טובים שהיו בסדרה.
H hrgo New member 15/3/04 #1 פרומיתאוס פוסט מודרני שטדר היום בסטאר וורד. אחד הפרקים היותר טובים שהיו בסדרה.
א אסי חלפון New member 15/3/04 #2 Post-Modern Prometheus אני דווקא לא אהבתי את הפרק אבל הסוף שלו היה מעניין ומפתיע.
C Chens15 New member 15/3/04 #3 אני לא ראיתי את הסוף זה פרק מעצבן שהכל שם שחור לבן....מה היה הקטע מה נגמר להם הכסף לצילום בצבע?? סתתתתתתתתתם אני יודעת שזה בכוונה אבל זה פשוט נורא מעצבן בעיניים
אני לא ראיתי את הסוף זה פרק מעצבן שהכל שם שחור לבן....מה היה הקטע מה נגמר להם הכסף לצילום בצבע?? סתתתתתתתתתם אני יודעת שזה בכוונה אבל זה פשוט נורא מעצבן בעיניים
O orityemini New member 15/3/04 #4 לא ראית את הסוף??? זה כל היופי בפרק!!!!! פרק מעולה, הם החליטו לצלם בשחור לבן סתם כי בא להם לגוון. זה כמו שהם צילמו פרק מהעונה השישית בשוט אחד (טוב לא אחד, אבל כל שוט היה מקסימלי ביותר) אחד הפרקים הטובים שהיו להם אי פעם!
לא ראית את הסוף??? זה כל היופי בפרק!!!!! פרק מעולה, הם החליטו לצלם בשחור לבן סתם כי בא להם לגוון. זה כמו שהם צילמו פרק מהעונה השישית בשוט אחד (טוב לא אחד, אבל כל שוט היה מקסימלי ביותר) אחד הפרקים הטובים שהיו להם אי פעם!
C Chens15 New member 16/3/04 #5 לא אורית לא ראיתי את הסוף כי גם במילא לא הבנתי איך היא ילדה את איש הפיל....