פרומן!! אסף פורמן יש לי בקשה אחת ממך... תעשה לי י-ל-ד!!!! חחחחח מ-א-ו-ה-ב-ת!
ע עדי קופל New member 25/8/06 #1 פרומן!! אסף פורמן יש לי בקשה אחת ממך... תעשה לי י-ל-ד!!!! חחחחח מ-א-ו-ה-ב-ת!
C crazy cottage New member 25/8/06 #3 אני סוגדת לך *-*../images/Emo163.gif אף מנחה בעבר לא נכנס לפורום ואשכרה הגיב לכל אחד. כל הכבוד! :]]
H HiLi88 New member 25/8/06 #4 ../images/Emo45.gifבאמת כל הכבוד../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif כיף לראות הרבה אדום חחח
מ מיימונית בדם New member 25/8/06 #5 הילי.. תמונת השבוע.../images/Emo11.gif../images/Emo8.gif ../images/Emo90.gif
ע עדי קופל New member 26/8/06 #6 אהמ אהמ.... אל דאגה אספוש' אני סומכת עליך שתדאג למלא את המלאי... אז פורמן... (אהמ אהמ) מתי נפגשים?!... איפה?!... כמה?!... חחח אוהבת, שרופה, חולה, שרוטה, מאושפזת עליך!!!! (חה חה חה...)
אהמ אהמ.... אל דאגה אספוש' אני סומכת עליך שתדאג למלא את המלאי... אז פורמן... (אהמ אהמ) מתי נפגשים?!... איפה?!... כמה?!... חחח אוהבת, שרופה, חולה, שרוטה, מאושפזת עליך!!!! (חה חה חה...)
ע עדי קופל New member 27/8/06 #8 זה בסדר...?! חחח.... פורמן אני מקווה שלא נבהלת זה הכל היה בצחוק... חחח השיעמום של החופש גובר... חחח טוב עכשיו רציני - שמעתי שראיינו מאקזיט איזה להקה מבית שאן קוראים להם הטרמפיסטים... אז ריציתי לדעת זה נכון?! ואם כן אז מתי ישדרו את זה?!
זה בסדר...?! חחח.... פורמן אני מקווה שלא נבהלת זה הכל היה בצחוק... חחח השיעמום של החופש גובר... חחח טוב עכשיו רציני - שמעתי שראיינו מאקזיט איזה להקה מבית שאן קוראים להם הטרמפיסטים... אז ריציתי לדעת זה נכון?! ואם כן אז מתי ישדרו את זה?!
א אסי סרחנה בנשמה New member 28/8/06 #9 עוד שבוע הוא נגמר..../images/Emo194.gif אני מקווה שלא תתנהגי ככה עוד שבוע
L lironi0101 New member 28/8/06 #10 איתי תורג'מן תכנס.. איתי אני ישמח מאוד להכיר אותך..איזה פתאטית אני נשמעת אבל ברצינות אתה ממש מקסים והאופי שלך עוד יותר.
איתי תורג'מן תכנס.. איתי אני ישמח מאוד להכיר אותך..איזה פתאטית אני נשמעת אבל ברצינות אתה ממש מקסים והאופי שלך עוד יותר.