אני מניחה שעם אקוואפאבה (הנוזל של בישול קטניות) אפשר לאלתר משהו.
אולי גם עם קורנפלור מעורב במים - לא ניסיתי!
אני משתדלת להימנע מטיגון, ואצלנו להיט פרוסות חצילים אפויות, בתחמיץ. עכשיו שנזכרתי בהן, אולי אכין לחג
אני מכין אותם בדומה לשלך. אופה אותם כמוך בתנור ואח"כ לתוך הנוזלים והתבלינים של המתכון הבא >>[URL]https://www.moshavnik.co.il/matkonA[/URL]
מתכון כל כך פשוט, מעט מרכיבים, בלי מלח בכלל (טוב לבריאות...) וזה יוצא ממש מעדן. שווה לך לנסות. האמיני לי.
לצפות את החצילים בתערובת של קמח רגיל או קמח חומוס שמעורבים יחד עם מי סודה או בירה. הכל לפי רצונך. אפשר להוסיף לתערובת הזו תבלינים כרצונך.
אפשר גם לטבול אותם אח"כ בפירורי לחם מוזהבים - ואז להכניס לשמן חם או להכניס לתנור אחרי ריסוס בשמן.