פרוסות שוקולד - משעשע.... מעניין למה לא חשבו על זה קודם הינה קישור לכתבה ב-TheMarker
T Tenguy New member 14/12/15 #1 פרוסות שוקולד - משעשע.... מעניין למה לא חשבו על זה קודם הינה קישור לכתבה ב-TheMarker
M mishel s New member 2/1/16 #3 אז איך פרוסות של גבינה עובד אצלנו גם? כמו שפרוסות של גבינה עובד שם וגם פה, גם שוקולד זה אותו דבר. גם פסטרמה זה לא בדיוק בגודל של הלחם...
אז איך פרוסות של גבינה עובד אצלנו גם? כמו שפרוסות של גבינה עובד שם וגם פה, גם שוקולד זה אותו דבר. גם פסטרמה זה לא בדיוק בגודל של הלחם...
I innocence New member 4/1/16 #4 אבל אף אחד מהם זה לא ממרח! נשמע לי מוזר לשים שוקולד במצבו הקשיח בתוך לחם. אבל אולי זו רק אני.
H herouth New member 17/1/16 #5 אצלנו בדימונה אכלו לחם עם שוקולד פרה. חבילה של 50 גרם (פעם היו כאלה). שמים בלחם. אוכלים.   גם לי זה היה מוזר.   מצד שני, ברחובות מקובל לאכול פיתה עם קרמבו. אז מה לנו כי נלין.
אצלנו בדימונה אכלו לחם עם שוקולד פרה. חבילה של 50 גרם (פעם היו כאלה). שמים בלחם. אוכלים.   גם לי זה היה מוזר.   מצד שני, ברחובות מקובל לאכול פיתה עם קרמבו. אז מה לנו כי נלין.