פרוסות תפוחי עץ בבלילת בצק בירה
מתכון קל ונהדר לחנוכה למי שרוצה לגוון. לקלוף תפוחים רצוי מזן גרנד הירוקים החמוצים. להזליף מיץ לימון כדי שלא ישחירו. להוציא את הליבה עם הגרעינים ולחתוך לפרוסות בעובי אצבע-אצבע וחצי. להכין בלילה מבצק בירה: 250 גר' קמח (בערך כוס וחצי) כוס בירה בהירה (אני לא עושה פרסומות אבל מכבי הכי טובה לזה) 2 ביצים טרופות 2 שקיקי סוכר וניל קינמון (למי שאוהב) לערבב היטב את כל החומרים לחמם שמן בסיר טיגון או בסיר עמוק לטבול את פרוסות התפוחים בבלילה ולטגן עד לקבלת גוון זהוב. להספיג על נייר סופג. אפשר להגיש עם רוטב וניל, אבקת סוכר, קונפיטורה טובה, סירופ מייפל. מתכון נפלא לחנוכה
מתכון קל ונהדר לחנוכה למי שרוצה לגוון. לקלוף תפוחים רצוי מזן גרנד הירוקים החמוצים. להזליף מיץ לימון כדי שלא ישחירו. להוציא את הליבה עם הגרעינים ולחתוך לפרוסות בעובי אצבע-אצבע וחצי. להכין בלילה מבצק בירה: 250 גר' קמח (בערך כוס וחצי) כוס בירה בהירה (אני לא עושה פרסומות אבל מכבי הכי טובה לזה) 2 ביצים טרופות 2 שקיקי סוכר וניל קינמון (למי שאוהב) לערבב היטב את כל החומרים לחמם שמן בסיר טיגון או בסיר עמוק לטבול את פרוסות התפוחים בבלילה ולטגן עד לקבלת גוון זהוב. להספיג על נייר סופג. אפשר להגיש עם רוטב וניל, אבקת סוכר, קונפיטורה טובה, סירופ מייפל. מתכון נפלא לחנוכה