פרוסות תפוחי עץ בבלילת בצק בירה

צוצונת

New member
פרוסות תפוחי עץ בבלילת בצק בירה

מתכון קל ונהדר לחנוכה למי שרוצה לגוון. לקלוף תפוחים רצוי מזן גרנד הירוקים החמוצים. להזליף מיץ לימון כדי שלא ישחירו. להוציא את הליבה עם הגרעינים ולחתוך לפרוסות בעובי אצבע-אצבע וחצי. להכין בלילה מבצק בירה: 250 גר' קמח (בערך כוס וחצי) כוס בירה בהירה (אני לא עושה פרסומות אבל מכבי הכי טובה לזה) 2 ביצים טרופות 2 שקיקי סוכר וניל קינמון (למי שאוהב) לערבב היטב את כל החומרים לחמם שמן בסיר טיגון או בסיר עמוק לטבול את פרוסות התפוחים בבלילה ולטגן עד לקבלת גוון זהוב. להספיג על נייר סופג. אפשר להגיש עם רוטב וניל, אבקת סוכר, קונפיטורה טובה, סירופ מייפל. מתכון נפלא לחנוכה
 

צוצונת

New member
ולי כיף שיש לי חברות נחמדות כמוך

כי העיקר בדיאטה שלי זה לכתוב מתכונים ולבשל אבל לא לאכול....
 

מאקי

New member
טלפון של הסופר יש לך???

ביום כזה שצריך קניות לשבת וכו יש ילדים חולים גשם ובלגאן בחוץ יושבים מול המקרר מראינים אותו מה חסר מצלצלים לסופר הקרוב ועושים משלוח רובם לא גובים יותר מ5 שקלים מקסימום 15 למשלוח אבל החניה האוטו הלהרטב לא שווה את זה?? תפרגנו לעצמכן... שווה
 

oisdvib

New member
עוגה קלה להכנה ואין סיבה שלא תהיה

טעימה. באחת המתגובות שאלו אם זה נכון 2 כפות א.אפיה ולא כפיות? יש למשיהו מושג?
 
למעלה