פרוסות תפוחי עץ מקורמלים

איימי

New member
פרוסות תפוחי עץ מקורמלים

מחפשת מתכון לתפוחי עץ מקורמלים כאלה שאחרי הביס הראשון המעטה הקשיח יתפצפץ וישאיר טעם קרמלי טעים שכזה. (לא כמו בתפוחי העץ על מקל ... ) תודה.
 
תפוחי עץ

מפרישים הרבה נוזלים כשהם באים במגע עם חום. מהסיבה הזו קשה להעניק להם את טעמי הקרמל, אלא פשוט לצפות אותם במעטה חיצוני שכזה. התפוח המסוכר שאת מכירה, משופע במתיקות וחומרי טעם וצבע, כך שאין ולו זכר קטן לטעמי הקרמל. המלצתי היא להכין קרמל פשוט, לצנן אך מעט, ולטבול לתוכו פרוסות תפוחי עץ, בעזרת קיסם, ובתהליך טבילה מהיר- שימנע את שחרור הנוזלים והפרת מרקמו של הקרמל. מצננים על רשת משומנת.עוד דרך היא לפזר עליו סוכר ולהניח תחת גריל שחומם מראש לחום גבוה, או לחילופין להשתמש במבער מקצועי- כמו זה שמשתמשים בו במסעדות לקרם ברולה.
 
למעלה