פרועשים-

heilly5

New member
פרועשים-

שלום, אני גרה בקומת קרקע, עשיתי הדברה מבפנים והדברת ערייה מבחוץ, לצערי מספיק אני רק מחוצ לדלת למשך כמה שניות כבר אני מגלה שמשו עקץ אותי. אתמול מצאתי פרעוש "חביב" על החולצה ומייד תפסתי אותו ומעכתי. הגוף שלי מלא בעקיצות הפרעוש. חתולי רחוב מסתובבים בחצר וזה קשה להבריח אותם משם. אמרו לי שזה מחסור במשו מסוים בדם ולכן הפרעושים אוהבים אותי. האם ישנו שמן או תרכובת צמחיםשאני יכולה למרוח על עצמי ושיכול לעזור לי להבריח ולהרוג את הפרעושים שתוקפים אותי? תודה ויום טוב. H.

שממית

New member
תרכובת להרחקת פרעושים

נסי לערבב ביחס שווה כמות מהשמנים הבאים: אקליפטוס ברגמוט לבנדר נסי לטפל בבעיה בכמה אופנים: 1. על הגוף ( טיפה שתיים בנקודות עקריות כמו מפרקים) 2. בתרסיס , למהול עם חצי כפית מלח במים ואלכוהול נקי ולרסס בפתחי הבית ומסביב לחדרים. 3. אם יש לך בעל חיים תוכלי להשתמש בתכשיר גם עבורו. כמובן להזהר ממגע בעיניים. בהצלחה:)

עוז46

New member
מפרעושים אני תמיד בורח

כי הם תמיד מנצחים. ובגדול. שמעתי על שמן עשב הלימון שמרחיק פרעושים. אם את מאמינה אז שמן בסיס וכמה טיפות שמן עשב לימון (ציטרולה) ולימרוח. אבל בכל מקרא מזמין שוב את ההדברה שלא יהפכו אותך לפליטה,.אבקת סודה לשתיה עוזרת גם ואפשר באופטימיות זהירה לנסות.

עוז46

New member
יש כאלה שטוענים

שאצלם זה עובד. גם עשב לימון וגם חלק מהם טוענים שהסודה לשתיה. כמו שאמרתי, אני תמיד בורח ומזמין מדביר.

למעלה