פרופגנדה

Lonly badger

New member
פרופגנדה

אני רוצה לכתוב מעט על השימוש בפרופגנדה. יש המון דברים וסביר להניח שיגלו המון דברים בתחומים של התודעה האנושית והיכולות האנושיות. פיזיקת קוונטום, כישופים וכדומה, סודות לא ידועים או מודחקים על ידי המטריקס או המיינסטרים. זה הולך לקרות. זה כבר קורה. למה צריך להשתמש בפרופגנדה והאם זה לא מראה על חולשה מסויימת? אם אתה לצד האמת אתה מכיר בהשפעות של פרופגנדה על המוח של אנשים אתה לא תשתמש בה. פרופגנדה מתבססת על פחד. ופניה אל הגאווה והאדלאולוגיה והדוגמטיות שבכל בן אדם. ידע סטטי - דעה קדומה. לעומת זאת אתה יכול לפנות אל אנשים ולהעמיד פנים או להיות בטוח בעצמך ובדעה שאתה מחזיק - אבל אתה לא תתן את(כי אף בן אדם לא מחזיק בכל האינפורמציה , למרות שהיינו רוצים להאמין בזאת) כל האינפורמציה ובכך תיצור דיסאינפורמציה. ואז כל אחד יאמר לעצמו - אני יודע כל מה שאני צריך לדעת. הכל בסדר עכשיו. אפשר להמשיך בסדר היום. לא משנה לאיזה צד אתה - אמת או פרופגנדה וסביר להניח שאתה מאמין באמת. אם אתה פונה ומפיץ אינפורמציה באחת מן הדרכים שלעיל אתה משפיע על אנשים באותה צורה ולא משנה את התפיסה הפסיכולוגית שלהם כלל וכלל. אתה פשוט מתכנת אותם מחדש. ואנחנו לא רובוטים. אנחנו לא מכונות. אנחנו דברים חיים ויש לנו את היכולת לחשוב עבור עצמנו ולגלות דברים. יש לנו גם את היכולת להתנהג בצורה אגרסיבית וכמו מכונות. כן. - אם בן אדם מאמין במשפט שלמעלה הוא ימנע משימוש בפרופגנדה , הוא ימנע משימוש במיתולוגיה , אידאולוגיה, פולקלור - אלא אם כן הוא מתחיל מהנחת יסוד שאנחנו לא יודעים את כל האמת , ואנחנו לא נדע את כל האמת בסוף השיחה או המסר בעל האינפורמציה.

זה לא באמת אפשרי

מרוב עצים לא רואים את היער, מרוב פרופוגנדה לא ניתן לראות את הפרופוגנדה. אתה חוש=ב שניתן להימנע מפרופוגנדה? היא נמצאת בשפה, בכל מקום שמביטים בו. אתה לא יכול להימנע מזה. למשל, בהודעה שלך אתה כותב " אם אתה לצד האמת אתה מכיר בהשפעות של פרופגנדה על המוח של אנשים אתה לא תשתמש בה". למה "אתה"? האם אין כאן נשים? ההודעה שלך מכילה הרבה מסרים בעייתיים, פרופורגנדה, ושוביניזם - או יותר נכון אנטיפמיניזם, או אנטי שיוויון זכויות בין-מיני - הוא רק אחד מהם. והרקע להודעה: מי שקורה את ההודעה שלך נאלץ לצפות בפרופוגנדה למייבשי כביסה של חברה מסויימת, ולהשתמש באינטרנט שזה כרוך בתשלום לחברה שעושה פרופוגנדה לעצמה ולהרבה מוצרים שהיא מוכרת ולהרס שהיא גורמת, וכל הודעה בתפוז מגבירה את המחיר שבעלי תפוז דורשים עבור הפרופוגנדה שמפרסמים באתר. כל תקשורת בין אנשים בחברה היא פרופוגנדה, וגם שתיקה היא למעשה שתיקה שבסכמה שמעודדת שתיקה אל מול מה שנעשה, שזה גם פרופוגנדה למה שנעשה. אתה לא יכול להימנע מפרופוגנדה, לא כל עוד אתה חי בתרבות הזו, בכל אופן. אתה יכול רק לבחור צד, לבחור האם הפרופוגנדה שלך היא חלק מהפרופוגנדה הכללית והנפוצה, ומעודדת הרס וניצול, או שאתה עושה פרופוגנדה נגד ההרס והניצול.

Lonly badger

New member
פרופגנדה

היא עיוות של אמת. או האדרה של חצי מן האמת ושמיטה של השאר, דיסאינפורמציה. שימוש בשפה הוא הכרחי בחברה שלנו בעיקר לאלה שכלואים בתוכה. המנעות משימוש בשפה או פיתוח מודעות לתיקון השימוש האישי בשפה או שימוש בפרופגנדה , כל אלה הם פשוט בחירה במה שנוח וידוע לכולם וגם למוח, ובכך זה אסקפיזם. זה לא מאתגר אף אחד לחשוב אלא מוסיף אש למדורה. אני מניח שאם מישהו אחד יטען שאפשר להיות כנים, ואפשר להתמודד עם המציאות ולא לברוח ממנה , אולי אפשר להתחיל לתקן משהו אמיתי ולא משהו שטחי . החלמה של הנפש ולא החלמה של המצב שלך בבנק או נקיון בבית , תספורת וביטוח רכב וכדומה. ברגע שהנפש תתחיל את תהליך ההחלמה כל השאר יושפע גם כן. זה קשור בד בבד. ניסו פעם לשכנע אותך במשהו שלא הסכמת או צרם לך וגרם לך להרגיש מותקף? אבל משהו בתוכך אמר לך רגע, תקשיב , ואז הקדשת תשומת לב ושמעת דאגה כנה בקול של מי שדיבר אתך? או איזה סוג של ייאוש? אולי אפילו פחד. זה מה שקורה, אנשים מנסים לפתור דברים דרך שימוש ברטוריקה ופניה אל הרגש, מאמץ וייאוש. דרמה נכנסת לחיים של כולם. איך זה מגיע למצב הזה? אל תענה לעצמך ישר בראש, המוח ישר יכול לשלוף 5 הסברים אפשריים מצויינים. תניח שאתה לא יודע, ותשאל את עצמך איך זה מגיע למצב הזה. אם זה מתסכל , תשאר עם התסכול אבל שם לב לשאלה ואל תקפוץ לתשובה - זה מה שנקרא כנות , וזה מה שנקרא היכולת לחשוב עבור עצמך, וזה מה שפרופגנדה ורטוריקה מטשטשים ולאט לאט (הנה זה כבר כאן) מעלימים.

boya ka

New member
האמת

פשוטה, ואין בה מקום לויכוח או חשיפות. יש סדר מסויים מאחורי ה"שקרים", הבנת.. הבנת. לא ניסית להסביר... וכן, אני מתאר לעצמי שתנסה להראות לי את נקודת התפיסה שלך ולהרחיב, האמת מתקדמת קדימה, להסתכל אחורה זה שקר.

Lonly badger

New member
אנחנו לא צריכים מים

זאת קונספירציה של הממשלה. יש לנו רוק אנחנו יכולים לבלוע אותו. או אם יש לך חברה או מישהו שאתה יכול לסמוך עליו.. כל השטויות האלה על מחלות ווירוסים זה גם קונספירציה של בתי החולים. הם מזריקים לנו חיידקים שעושים אותנו חולים כל פעם שאנחנו מתכופפים לזווית מסויימת או שוחים במים מתחת ל10 מעלות. באמת, אני יודע . הם אמרו לי. החייזרים באים.

boya ka

New member
חח

אם כבר הולכים על הקצה, עדיף קולה. התופעה הזאת של מוכרים לקהל הרחב את המידע בצורה כללית, דנו בזה בהרבה פורמים, זה ידוע לאללה. לא קל לחיות היום, במיוחד שרוצים לדעת עוד..

Lonly badger

New member
לא יודע

אבל בעקרון הוא דיבר על זה כאילו שזה ברור ברגע שאתה שם תווית של "ברור" על משהו, לא משנה אם זה טוב או רע הלך הכל.

אתה לא ברור

זה טוב, כי זה מחייב אנשים לחשוב ולא לקבל הכל מוכן, אבל זה כמובן גם בעייתי. כתבת "לא יודע" בתגובה לזה שאמרתי שההודעה שלך מוזרה ושאלתי מה הקטע שלה. האם אץה לא יודע מה הקטע של ההודעה שלך, או שאתה לא בטוח מה רצית להגיד או איך לנסח את מה שהתכוונת? בכל אופן, נראה לי שהיית יותר מידי לא ברור, אז כדאי להבהיר את ההודעה על זה שלא צריך לשתות מים והחייזרים וכו'.

MetalSinagouge

New member
אה!!! סוכן אילומינאטי!!!

(או יותר נכון מוסד הקש דיסקורדיה, שהיא "האוייבת של אילומינאטי" וגם קיימת רק ביצירה ספרותית משנות השבעים, כאילו). רק משוגע או סוכן אילומינאטי יטען שיש להתייחס לנשים כאשר מדובר על פרופוגאנדה. נשים הן מחוללות הפרופוגאנדה הראשוניות, ויש לזה עדות בספר בראשית. הולכות לאן מסביב עם הבליטות המשונות והמושכות בצורה מוזרה הזו באזור בין הבטן לצוואר! חה! טכניקת ההיפנוט האולטימטיבית. גיליתי עוד משהו מעניין: 1. אמיר פרץ (קומראד קומוניסט) הצטלם לא פעם כשהוא עושה את תנועת "הקרניים" (אל-קוראנטו באיטלקית אם איני טועה). 2. רכזת השכבה שלי (נאצית) גם היא מרבה לבצע את מחוות היד הזו. מסקנה: נאציזם=ארגון קש של קומוניזם. קומוניזם=אירגון קש של נאציזם. אני באמת מציע לכם לבדוק את הפרק של סאות' פארק Mystery of the Urinal Deuce הם פשוט מגלים שם את כל הNWO, זה בדיוק כמו שהם פקחו את עינינו לתופעת הסיינטולוגיה. השבח לפארק!

Lonly badger

New member
העכבר שלי

מורד נגד עצמו והמחשב לא מזהה אותו. אני מדבר על pc mouse של Microsoft. נ.ב : כבישים. כמה מכדור הארץ מכוסה בכבישים. פשוט תסתכלו על החלון ותרגישו מה זה עושה לcommon sense שלכם.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo45.gif

בקשר לכבישים אבל לא ממש בקשר, יצא לך להשתמש בGoogle Earth? כשנכנסים, מראים כזה את כדה"א בשלמות ואז יש זום שכזה בסיבוב. זה נראה מדהים. אני אפילו מרגיש רצון להתחיל למחזר כשאני רואה את זה. אני רוצה להיות אסטרונאוט:/

Lonly badger

New member
אגב

גב גב הגמד.(ששששש! זה פורום מקצועי!) אממ... כן . אסטרונאוטים - שהם בחלל וזה שקט והם מנותקים מכל הרעש והזיהום שמסביב והם מסתכלים על הכל מלמעלה הם מרגישים תחושה של שקט פנימי , והם תמיד אומרים לעצמם , למה אין שלום , אפשר לעשות שלום , ככה זה אמור להיות. וזה אפשרי. או משהו כזה, מישהו מכיר את זה? שמע על התופעה, לא זוכר איפה בדיוק.

למעלה