פרופיל וקב``א - צריך תשובה דחופה

• פותח הנושא d&a
  • פורסם בתאריך

d&a

New member
פרופיל וקב``א - צריך תשובה דחופה

יש לי פרופיל 82 וקב``א 52 מה זה קב``א והאם 52 זה טוב ? איך אני יכול לערער על הפרופיל ? האם יש לערעור סיכוי טוב להתקבל ?

after

New member
פרופיל וקב``א

קב``א זה ראשי תיבות של ``קבוצת איכות``: זהו ציון שמהווה קריריון חשוב לשיבוץ ולאפשרויות קידום בצבא. אצל בנים הקב``א נקבעת ע``פי שלושה מדדים: הישגים במבחנים הפסיכוטכניים, ציון הריאיון האישי ואיכות ההשכלה (באיזה בי``ס לומד, בגרות מלאה או לא, אילו מקצועות וכו`..) 52 זו קב``א טובה בהחלט שמאפשרת להגיע כמעט לכל התפקידים בצבא (בהתאם לפרופיל כמובן), כמו כן מאפשרת לצאת לקורס קצינים בעתיד. אתה יכול לערער על הפרופיל ע``י פנייה ללשכת גיוס בצירוף המסמכים הרפואיים שיעידו כי הפרופיל שניתן לך מוטעה. הסיכוי שזה יתקבל הוא בהתאם למצבך הבריאותי- אם הפרופיל הקודם נקבע בטעות יש סיכוי טוב כי יעלו לך אולם אם יש לך מגבלה אמיתית הפרופיל יישאר כמו שהוא, וזה גם לטובתך, כי כך לא ייגרמו לך נזקים נוספים ע``י שיבוץ בתפקיד לא מתאים. צוות אפטר.

avipe

New member
52 זה לא כול כך טוב.בשביל טייס וכו צריך 54

בשביל טייס וסיירות מובחרות וכוץץ צריך מינ` 54

balcony

New member
אני יודעת שזו לא בעיה להוציא 56

ולכן נראה לי שקב``א 52זה לא הכי מדהים, אבל זה מינימום לקצונה שזה גם משהו... (לגלי צה``ל צריך מינימום 54 ונראה לי שגם למאבחנת פסיכוטכנית...)

kfits-19

New member
זה טוב

לגבי הפרופיל אתה יכול לבקש בלשכת הגיוס להעלות פרופיל ומשם מעלים אותך לועדה. אני יודע את זה כי אני חובש ואני מתעסק עם עיניין הפרופילים. לגבי הקב``א:קב``א פרושה קבוצת איכות שמורכבת ממס` דברים כמו בגרות, מקום מגורים, מס` חדרים ונפשות בבית, הציונים של המבחנים שעשית בלשכת הגיוס שנקראים דפ``ר. קב``א 52 מתאימה לקצונה בחיל הירוק וגם פרופיל 82 מתאים אז אם יש לך תכנונים לגבי קצונה אז התקבלת...

למעלה