פרופיל פולר של מסלול התחרות בניצנים

George39

New member
פרופיל פולר של מסלול התחרות בניצנים

בבקשה שלחו לי את פרופיל מסלול התחרות בניצנים לפי פולר... זה חשוב לי.. תודה

ג'ורג' - עזוב פרופיל של המסלול -

חשוב על ישבן של תינוק בן יומו - המסלול בניצנים חלק יותר.

Yarnin

New member
ואם הרוח תהיה כמו בשנה שעברה

אז בחלק זה יהיה מאוד קשה ובחלק השני מאוד מהר. תכלס זה פרופיל מאוד שטוח ומהיר. לאנשי מישפחה כמוני לא היתה שום בעיה לשמור קצב עם הפלוטון.

וגם ברוח שהייתה בתחרות פתיחת העונה

של 2004 המהירות הממוצעת הייתה קרוב ל 40 קמ"ש שזו מהירות היסטרית לדבוקה ישראלית. והיא הייתה מפוצלת ברוב שלבי התחרות. בלי רוח ואם בא לכולם לרכוב קדימה ולא רברס זה יכולה להיות תחרות של 45 קמ"ש.

George39

New member
יאיר המהירות שאתה מציין זה לעלית??

הכוונה היא לרמת העלית...

super racer

New member
תיקון המהירות הממוצעת

הייתה יותר קרובה ל43 קמש וכן זה היה לקטגוריית העלית

סופר רייסר בבקשה

ייתכן ואני טועה. אבל זכרוני (בלי בדיקה) אומר לי כי המהירות הממוצעת במרוץ פתיחת העונה הייתה נמוכה מ 40 (למרות סיבוב ראשון על 41 קמ"ש + - ) ובמרות סיום העונה המהירות הייתה על גבול ה 40. ושוב - זה מזכרוני וייתכן כי אני לא זוכר במדוייק אך המרחק אינו כזה המוצהר רשמית וייתכן שמכאן דווקא ה 43 קמ"ש שציינת הוא הטעות.

super racer

New member
יאיר, כנראה שלא שמתי לב שכתבת

"תחילת עונה" בכל אופן דיברתי על המירוץ בניצנים שהתקיים בספטמבר 03 ובו הייתה מהירות ממוצעת של 42.5 ודני צודק לגבי המרחק, לפי הלפים בגרף הקפה אורכת בין 15.2 ל-15.7

המרוץ הזה -

דבוקה של כ 20 רוכבים סיימה ב 1:49 שעה גבוה. לפי חמשה סיבובים זה = קצת פחות מ 43 קמ"ש. וזה עדיין לאט. מצטער שאני משבית שמחה אבל במסלול כזה ומרחק כזה גם נערות גילאי 15-16 היו מחזיקות בדבוקה הזו. לא מאמין? תשווה את זה לאליפות העולם בזולדר בלגיה 2002. מסלול דומה אבל בכל סיבוב תוספת של עליה אחת באורך של כ 2 ק"מ וזווית מפנקת ועוד עליה קטנה. המרחק 77 ק"מ הזמן מתחת שעתיים. ואלו ילדות. לא נשים- ילדות במרוץ טקטי.

cbcb

New member
חברה מספיק עם הוויכוח - יש לי שאלה

מה זה משנה אם זה 40 או 42.5 או 45 קמ"ש - מתוך ראיית עולם של חובבן זה הישג בלתי רגיל ואפילו אם זה לא מספיק בשביל קביעת קריטריון לקבוצת Discovery Channel לא צריך להכנס להעלבות ולהשוות לנערות או ילדות חלאס. ועכשיו לשאלתי. אני יכול לחתום בוודאות על עמידה בקצב של 20 קמ"ש (יאיר - לא לצחוק!) כמה זה שווה ברכיבת פלוטון? כלומר על איזה מהירות אני יכול לסחוב בפלוטון של העממי? אני לא השתתפתי אף פעם ומפחד לנסות ולהגרר מאחור....

סיביסיבי אני ממש לא צוחק

לא צריך להתייחס לקביעת עובדות או הארות כעשיית צחוק ובטח לא כלעג. התנצלותי הכנה אם מישהו קיבל את דבריי כלעג. אני עצמי לא רוכב היום מהר מ 23 קמ"ש ב 90% מהרכיבות שלי. אי בספק אם הייתי מחזיק בדבוקה של העילית בישראל מעבר לפנייה ראשונה ואני כמעט בטוח שהנערים בדבוקה של ארץ זבת היו משאירים אותי לשיעולי חנק בעלייה ראשונה של 2.5% ומעלה. לשאלתך - אם אתה מסוגל לרכוב 20 קמ"ש לבדך (במסלול גבעי מגוון) תוכל לשבת בדבוקה הרוכבת מהר בכמה קמ"ש ללא בעיה ובתנאי שתדע לבחור את המיקום הנכון בדבוקה. אני ממש לא מנסה ללעוג או לצחוק ואם תרצה אתה מוזמן לרכוב איתי בכל עת שתבחר ולספר לחבר'ה על המהירות העגלה המקרטעת של הרכיבות שלי.

ybello

New member
45-43 זה מהירות ממוצעת לקריטריום

חובבים בבלגיה עם בערך 20 פניות של 90 מעלות בכול הקפה(20-30 הקפות) למרחק של 120ק"מ.

super racer

New member
בכל זאת יאיר...

הכל יחסי, ומה לעשות שהמירוץ הכי מהיר בארץ = לרמת ילדות בארץ שתרבות האופניים מפותחת בה בעשרות מונים מבארץ זבת כפי שאתה נוהג לכתוב, זה דבר שרק מראה שענף האופניים עדיין בחיתוליו בארץ ומה לעשות שעדיין אין מערכות תומכות רוכב שמספקות את החומר. בכל זאת המירוץ הזה היה מירוץ שרוכבים באמת הראו נכונות להחטיב קצב בלי לחשבן כמה כוח ישאר לי לספרינט סיום (לפחות רובם), וזה שינוי לטובה שמראה שיש סיכוי לענף בארץ, לפי דעתי רוכבים שיכולים למשוך 42 קמש ממוצע יוכלו להתאמץ להחזיק 47 בפלטון וכבר עושים את זה רוכבי הU23 שלנו במירוצים מקומיים באותה ארץ שהזכרת ובשכנותיה... מזה הרבה זמן לא היה מירוץ במהירות כזאת בארצנו, ורוב הקרדיט ע"פ זכרוני מגיע לרוכבי הנוער לפני שנתיים של רוכבי ת"א שהתכוננו לקראת תחרויות באירופה. בשבילי המירוץ היווה נקודת ציון והראה שאפשר לעבור את קו ה40 בארץ כשרוצים.ולפי דעתי בזמן הקרוב נראה מהירויות יותר ויותר גבוהות

לצערי

התשובה לדברים שכתבת ארוכה ומורכבת מכדי לעלותה בפורום זה למרות כבודו. רק טיפ אחד - תחשוב כמה ענפי ספורט בעולם מאפשרים לכל מי שרוצה להשתתף במקצה עלית של אותו הענף בלי קריטריון פתיחה. אני הצלחתי למצוא רק אחד - אופניים בארץ זבת. (ריצות רחוב - כמרתון - לא נחשב וגם זה ארוך מכדי להסביר)

אחרי בדיקה

מרוץ ניצנים 1 - מנצח + חמשה רוכבים 2:02 שעות- דבוקה 2:06 שעות מרוץ ניצנים 2 - מנצח + 20 רוכבים 1:55:53 המרחק אינו 82 ק"מ כפי שמפרסמים בהודעות הרשמיות. אני לא זוכר בדיוק את המרחק של הסיבוב אבל במרוץ האחרון ביצעתי את החימום (סיבוב שלם) עם כמה רוכבים והיה שם מרחק נמוך בהרבה מהס"כ שאמור להיות לפי הפרסום. אני מקווה לבדוק שוב במרוץ הקרוב.

George39

New member
תודה רבה חבר'ה!!!!

תודה מאווד.. אז מתי רוכבים בצפון? משהו לחרמון?

George39

New member
super racer!!!

אין לך דופק בגרף... תוכל בבקשה להראות לי גרף של דופק?

למעלה