פרופיל 30

loop8

New member
פרופיל 30

היי, אני עתודאית בחובה ולאחרונה אובחנתי כחולת קרוהן , אחרי אשפוז סופחתי לרם 2 וכרגע אני בבירור רפואי והבנתי שתקבע לי ועדה מיוחדת להורדת פרופיל 30 - "נידוב לשירות בתנאים מוגנים ומותאמים". רציתי לדעת אם משהו פה יודע מה זה "תנאים מותאמים למחלת קרוהן" בין אם בחובה ואחכ בקבע.
תודה לעונים.

noboya

New member
שלום וברוכה הבאה!

ברוכה הבאה לפורום!
הייתה פה מישהי שאובחנה בזמן הלימודים או אחרי זה כבר בשירות...
לפי מה שאני מכיר התנאים המותאמים משתנים בין אדם לאדם שמאובחן לפי הרמות שנדרש - יש אנשים שזה אומר שהם משרתים קרוב לבית חולים, יש אנשים שמקבלים כסף כדי לקנות אוכל או תרופות לפי מה שנדרש.
חשוב לי להגיד שלי עצמי אין קרוהן ולכן אני לא מבין במחלה מספיק כדי לענות בצורה מלאה, אבל מה שבטוח זה שבועדה הרפואית יגידו לך בסוף מהם התנאי שירות האלה וגם אחרי שתסיימי את הלימודים ותתחילי בשירות בפועל המש"קית ת"ש של המקום שבו תשרתי אמורה לדאוג לכל התנאים ולכל דבר אחר שיעלה...
&nbsp
מקווה שעזרתי!

loop8

New member
קודם כל תודה.

קודם כל תודה.
אני כרגע כבר בשירות חובה , ככה שהכל נעשה כבר בתוך המערכת הצבאית.
חשבתי שיש תנאים קבועים. בכל אופן אמור להיות הבדל בין המשך החובה לבין הקבע? או שהתנאים זהים בשני המקרים?

noboya

New member
לדעתי התנאים צריכים להיות זהים גם בקבע

אבל אני לא יודע או בטוח ב-100%...
אני ממליץ לך פשוט לחכות לועדה הרפואית, שם תקבלי את כל המידע שחסר לך ותוכלי לשאול את השאלות ולבקש את הבקשות...

נ ו ע ה 12

New member
מסכימה, ומוסיפה...

גם אני לא מבינה בקרוהן אבל אני מניחה שהמחלה באה לידי ביטוי באופי שונה וברמה שונה אצל כל אחד, בין אם מבחינת החומרה ובין אם מבחינת היציבות, לכן אין רשימה שאפשר להביא לך כבר עכשיו, מראש. לקבע הקבע, הפטורים אמורים להישאר כפי שהיו, אלא אם מדובר בהקלות ת"ש שהבנתי שאז הבנתי שהן לא תקפות.

למעלה