פרופיל 45 נפשי?..

memememe

New member
פרופיל 45 נפשי?..

אני ממש רוצה להבין סוף סוף מה זה הפרופיל 45 נפשי ומה הוא נותן תאחלס?! הרופא רוצה לתת לי 45 נפשי בגלל כל מני דברים, והוא חושב שאני לא אמור להמשיך לתפקד בבסיס סגור. אני מסכים איתו למרות שהיה לי מאוד קשה לקבל את זה קודם כי בעבר הייתי במסלול לוחמים במשך שנה, והדברים אפשר להגיד "ככה" התדרדרו. נגיד אני הולך ומוריד פרופיל בוועדה (כמו שהרופא אמר לי יורידו לי באופן וודאי ל45) מה קורה אחר כך? כאילו מה אני בדיוק אמור לעשות עם הפרופיל הזה ומה מגיעה לי מבחינת הקלות בנוגע לשמירות וטורנויות, ומה בכלל הקשר של הפרופיל הזה לבסיס פתוח ויציאות קבועות (אם בכלל?) ואיך זה בדיוק אמור לסדר לי את הדברים ולעזור לי עם כל הבעיות?. בקיצור מישהו שמבין יכול להסביר לי. היום אני תומך לחימה ביחידה מסוימת לא משנה איפו... על בסיס יציאות של חמושושים וסגירות מדי פעם. תודה מראש.

memememe

New member
רוצה גם להוסיף

שהפסיכיאטר אמר לי להוריד פרופיל ולחזור אליו אחרי חודש כדי שיוכל להמשיך לטפל בי. והוא גם דיבר על זה שהוא רוצה להעביר אותי לבסיס פתוח. אני רוצה להבין איזה כוח בדיוק יש לו לשנות דברים. ולמה דווקא אחרי שיורידו פרופיל?

פימבייה

New member
פרופיל נמוך סוגר אפשרויות

עד כמה שאני יודעת, מורידים פרופיל בשביל למנוע ממך לעסוק בתפקידים ופיעיליות שלא מתאימים לך בגלל המגבלה שיש לך. ז`תומרת לא תוכל לעשות תפקידים כמו לוחם וכדומה, אם הפסיכיאטר חושב שיהיה לך יותר קל לשרת קרוב לבית ולחזור כל יום, אז הוא חייב להוריד פרופיל בשביל שלכל ההקלות שאתה מקבל יהיה בסיס מוצדק. לאיזה הקלות אתה זכאי? נראה לי שכל עיניין לגופו, תלוי מה הקשיים שלך ועל פיהם אתה יכול לקבל הקלות ופטורים. מקווה שעזרתי, אבל עדיף שתשאל את הפסיכיאטר, הוא ידע להסביר לך בדיוק או בפורום סדירים אם לא תמצא פה תשובה מספקת. שיהיה לך אחלה שירות ובהצלחה ;)

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מה יהיה?

כל מיני דברים... אתה כותב, לא מפרט... אתה מסכים עם הגזירה החדשה, אבל כותב שהיה לך קשה... מימימי יקר, אנחנו שומעים מצוקה שקטה בדבריך, אינך יודע מה יקרה, חושש... לשאלות פרקטיות בנוגע עתידך הצבאי נסה בפורום סדירים, ופה איתנו, שתף... בכאב ההשלמה עם גזירה בה אינך נלחם, בפחד מהעתיד הלא ידוע... אנחנו פה...

למעלה