פרופלן או פירס צ'ויס?

פרופלן או פירס צ'ויס?

היי
מתלבטת אם להחליף לחתולה אוכל

היא אכלה כבר פרופלן הייבול, עכשיו מקבל פירט צויס סלמון
היא אוכלת רק מזון מבוסס דגים, המלצות לפרימיום סופר פרימיום שמתאים לפרווה ארוכה וחתולים בררנים?

dimitrygo

Active member
מנהל
לדעתי לא זה ולא זה

מזונות מבוססים על דגים הכי טובים לדעתי (וגם נפוצים מספיק כדי שלא תהיה בעיה להשיג אותם) הם:
- אוריג'ן דגים
- גו דגים
- אקאנה דגים

והם כולם מתאימים ספציפית לפרווה ארוכה?

מבוסס על דגים זה חשוב, אבל החתולה מצאת בסכנת היירבול תמידית, למרות הסירוק והויטמינים, היא מלכותית במיוחד :)

dimitrygo

Active member
מנהל
אכן יפה ומלכותית. תראי, לדעתי עדיף מראש למנוע מהפרווה להגיע

למערכת העיכול ולכן השיטה הכי יעילה למנוע כדורי שער זה סירוק. כל שיטה אחרת היא רק כלי עזר להתמודד עם הפרווה שכבר הגיעה למערכת העיכול. מזונות נגד כדורי שער בד"כ מכילים כמות גדולה של סיבים תזונתיים שגורמים לפעילות מוגברת של מעיים וכך עוזרים לכדורי שער לצאת החוצא בדרך "טבעית" יותר לעומת הקאות. אבל כמות רבה של סיבים אינה טבעית לחתולים ויכולה לפעמים לגרום לעצירות כי הסיבים האלה סופגים יחסית הרבה מים. נדמה לי גם שלפעילות מגברת של מעיים יש תופעות לוואי אבל אני לא בטוח.

אני יכול להגיד לך שלחתולים שלי גם יש פרווה ארוכה, הם אוכלים אוריג'ן ובעבר אכלו גם גו וכמעט ואין להם הקאות של כדורי שער. והם לא כ"כ אוהבים להסתרק כך שלצערי אני לא יכול למנוע מהם לבלוע פרווה בצורה מספיק יעילה ע"י סירוק.

בגו יש 1.5% סיבים, באוריג'ן ואקאנה יש 3% סיבים כך שאולי הם עדיפים על גו בהבחינה הזאת.

בנוסף אפשר וכדאי לתת לחתולים דשא - להביא מבחוץ או לגדל בבית. דשא מכיל בין היתר הרבה סיבים תזונתיים וזה משלים את כמות הסיבים שיש במזון. אפשר גם להוסיף סיבים "טהורים" בצורות אחרות אבל לרוב זה מיותר לגמרי.

אם בכל זאת את מעדיפה לקנות מזון עם כמות גדולה של סיבים תזונתיים אז יש נוטרם דגים ללא דגנים - יש בו 5.5% סיבים.

האחות התאומה של גורי שלנו.פשוט קופי.

אנחנו מאכילים בגו פרו עוף ברווז ולחתול יש פרווה רכה ומבריקה, זנב פלאפי לגמרי, וכולו הוד והדר. והאמת שעד כה לא היו לנו ארועי החנקות מכדורי שיער.

ארמורגם

New member
האם גו דגים עדיף על גו עוף, הודו, ברווז ללא דגנים?

גו דגים לא מופיע במסמך שלך (אלא אם כן זה המזון ההיפואלרגני).

dimitrygo

Active member
מנהל
הוא כן מופיע במסמך בשם [Sensitivity + Shine [Trout (המזון

השני של המותג). שניהם טובים באותה רמה בערך.

למעלה