אדיוט מצוי וקיבל ביקורת מהכפופים שלו שהיינם בכירים בבית החולים: "לא אומרים דברים כאלה, בעת שהעיר בתקופה הקשה בתולדותיה"אני מצדיעה לך! אילו היו יותר אנשים כמוך , הרפואה היתה נראית אחרת וגם המדינה היתה נראית אחרת!
בדיוק כך, בתור מנהל בית חולים תפקידו לנגב את הדמעות ולא לדרוך על היבלות.אדיוט מצוי וקיבל ביקורת מהכפופים שלו שהיינם בכירים בבית החולים: "לא אומרים דברים כאלה, בעת שהעיר בתקופה הקשה בתולדותיה"
זה כלל לא משנה, אם צודק או לא.בדיוק כך, בתור מנהל בית חולים תפקידו לנגב את הדמעות ולא לדרוך על היבלות.
עצוב כשמצדיעים לאנשים כביכול על תרומה מקצועית, רק בגלל שהביעו עמדה פוליטית (או כלשהי) שמתאימה לאג'נדה.אני מצדיעה לך! אילו היו יותר אנשים כמוך , הרפואה היתה נראית אחרת וגם המדינה היתה נראית אחרת!
הכתובת הייתה על הקיר ואני אסביר.עצוב כשמצדיעים לאנשים כביכול על תרומה מקצועית, רק בגלל שהביעו עמדה פוליטית (או כלשהי) שמתאימה לאג'נדה.
אני מצדיעה לך! אילו היו יותר אנשים כמוך , הרפואה היתה נראית אחרת וגם המדינה היתה נראית אחרת! ספרי בבקשה מה אמר? או מה עשה?
הוא התפטר.אני מצדיעה לך! אילו היו יותר אנשים כמוך , הרפואה היתה נראית אחרת וגם המדינה היתה נראית אחרת!
ללא ספק, אפרת!!!אני מצדיעה לך! אילו היו יותר אנשים כמוך , הרפואה היתה נראית אחרת וגם המדינה היתה נראית אחרת!
ומה עם המפגינים? הם לא הורגי אדם?ללא ספק, אפרת!!!
גם המפגינים מפיצים את הוירוס, מכאן ועד לקרוא להם הורגי אדם, לא הגיוני. לדעתי הפרופסור שגה.ומה עם המפגינים? הם לא הורגי אדם?
בתל אביב יש המוני מפגינים יאפים. בתל אביב אחוז האנשים שבדמם נוגדנים לוירוס הוא 2.2. פחות מאשר ברחבי הארץ.גם המפגינים מפיצים את הוירוס, מכאן ועד לקרוא להם הורגי אדם, לא הגיוני. לדעתי הפרופסור שגה.
מאוד הגיוני לקרוא להם כפי שטלה כתב!!!גם המפגינים מפיצים את הוירוס, מכאן ועד לקרוא להם הורגי אדם, לא הגיוני. לדעתי הפרופסור שגה.
אמר את מה שכואב לו. מצדיעה לו גם כן.אני מצדיעה לך! אילו היו יותר אנשים כמוך , הרפואה היתה נראית אחרת וגם המדינה היתה נראית אחרת!
אישיות מקצועית מדהימה שאמר את האמת על קהילה שאין אדם בתחום הרפואי המכיר אותם טוב יותר , אגב הוא אמר את שאמר בכדי להגן על האוכלוסיה הזו ולא ההיפך.אמר את מה שכואב לו. מצדיעה לו גם כן.
זקן סנילי.אישיות מקצועית מדהימה שאמר את האמת על קהילה שאין אדם בתחום הרפואי המכיר אותם טוב יותר , אגב הוא אמר את שאמר בכדי להגן על האוכלוסיה הזו ולא ההיפך.
מה שמרגיז הוא זה שמי שאומר את האמת עף מתפקידו על מנת להשתיקו.אישיות מקצועית מדהימה שאמר את האמת על קהילה שאין אדם בתחום הרפואי המכיר אותם טוב יותר , אגב הוא אמר את שאמר בכדי להגן על האוכלוסיה הזו ולא ההיפך.
הוא התפטר, לא פיטרו אותו.מה שמרגיז הוא זה שמי שאומר את האמת עף מתפקידו על מנת להשתיקו.
אנחנו סובלים מהחר(א)דים כבר 72 שנים אך הם בדמגוגיה שלהם מצליחים לשכנע שהתנהגותם היא בגלל הניכור שהם מרגישים.
אני יודע שהוא התפטר, זאת הוא עשה דקה לפני שהיו מפטרים אותו, וטוב שעשה זאת!!הוא התפטר, לא פיטרו אותו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.