פרופסור מוטי רביד!

אפרת10512

Well-known member
אני מצדיעה לך! אילו היו יותר אנשים כמוך , הרפואה היתה נראית אחרת וגם המדינה היתה נראית אחרת!

דיברגנט חדש

Well-known member
בדיוק כך, בתור מנהל בית חולים תפקידו לנגב את הדמעות ולא לדרוך על היבלות.
זה כלל לא משנה, אם צודק או לא.
כרופא הוא חתום והוא חייב לטפל בכל אחד, לרבות אוייבנו, אסור לו להביע את דעתו, אלא רק לטפל.
אם רוצה להביע את דעתו, שיילך לפוליטיקה ויפרוש מהרפואה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מצדיעה לך! אילו היו יותר אנשים כמוך , הרפואה היתה נראית אחרת וגם המדינה היתה נראית אחרת!
עצוב כשמצדיעים לאנשים כביכול על תרומה מקצועית, רק בגלל שהביעו עמדה פוליטית (או כלשהי) שמתאימה לאג'נדה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
עצוב כשמצדיעים לאנשים כביכול על תרומה מקצועית, רק בגלל שהביעו עמדה פוליטית (או כלשהי) שמתאימה לאג'נדה.
הכתובת הייתה על הקיר ואני אסביר.
שמו של הפרופסור: "מוטי רביד"
עכשיו שים לב בהיפוך אותיות
דיבר... (שטויות)
יטום. (התייתם מעבודתו.) :p

טלה נעים

Active member
הוא התפטר.
הוא היה צריל להיות מאזן ולקרוא גם למפגינים הורגי אדם.

מנכ"ל ביה"ח מעייני הישועה כינה את החרדים "קהל שהורג אנשים" - והתפטר​

פרופ' מוטי רביד מתח ביקורת חריפה על החברה החרדית, לאחריה התנצל על הדברים והגיש את התפטרותו להנהלה. בריאיון לכאן רשת ב' אמר מנכ"ל בית החולים שבבני ברק כי הם "התחנכו לקבל הכול ולא לתת כלום במשך שנים". בביה"ח גינו את אמירתו: "דברים פוגעניים שלא יאמרו"

משתפרת1

Well-known member
גם המפגינים מפיצים את הוירוס, מכאן ועד לקרוא להם הורגי אדם, לא הגיוני. לדעתי הפרופסור שגה.
בתל אביב יש המוני מפגינים יאפים. בתל אביב אחוז האנשים שבדמם נוגדנים לוירוס הוא 2.2. פחות מאשר ברחבי הארץ.
בבני ברק לא משתתפים בהפגנות המוניות, כן מתנהגים כפי שחלק מהחרדים עושים. אחוז נושאי הנוגדנים הוא 25, יש האומרים אפילו 30. אז מי מפיץ מגיפה?

אפרת10512

Well-known member
אמר את מה שכואב לו. מצדיעה לו גם כן.
אישיות מקצועית מדהימה שאמר את האמת על קהילה שאין אדם בתחום הרפואי המכיר אותם טוב יותר , אגב הוא אמר את שאמר בכדי להגן על האוכלוסיה הזו ולא ההיפך.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אישיות מקצועית מדהימה שאמר את האמת על קהילה שאין אדם בתחום הרפואי המכיר אותם טוב יותר , אגב הוא אמר את שאמר בכדי להגן על האוכלוסיה הזו ולא ההיפך.
זקן סנילי.
טוב שהוא התפוטר.
כי אדם שיורק לתוך הבאר ששתה ממנה המון שנים, אל יתפלא אם חוטף משהו בבטן.
למה הדבר דומה?
יבוא למשל מנהל בית החולים רמב"ם בחיפה ויגיד שהערבים הם הפציינטים הכי מחורבנים שהיו למדינת ישראל
שזה אגב נכון, אבל יש דברים שלא אומרים אותם בשום מחיר.

אבי בן 1231

Well-known member
מה שמרגיז הוא זה שמי שאומר את האמת עף מתפקידו על מנת להשתיקו.
אנחנו סובלים מהחר(א)דים |חרדי||שטן|כבר 72 שנים אך הם בדמגוגיה שלהם מצליחים לשכנע שהתנהגותם היא בגלל הניכור שהם מרגישים.

למעלה