פרופ' אבי רביצקי נפצע קשה

NorthernStar

New member
פרופ' אבי רביצקי נפצע קשה

בתאונת דרכים. פרופ' רביצקי הוא אחד מהדוברים הבודדים במחנה הדתי שתומך בתהליך השלום, ומתנגד לכיבוש ולמפעל ההתנחלויות.

אנטוליו

New member
../images/Emo207.gif אני מנצל כאן את ההזדמנות

להזכירך שלא ענית לי על על 3 התגובות הבאות. זה אצלך הרגל?

אנטוליו

New member
אם את אינך מעוניינת בדיון הוגן איתי

- זכותך, כנראה פשוט אין לך נימוקים כבדי משקל להפריך את טענותיי, כי לשם מה קיים הפורום? אם את גם מתחמקת מלענות לי - שהציבור יסיק מי משנינו ראוי לכבוד.

Wing Chan

New member
היא לא מעוניינת בדיון הוגן כמעט עם

אף אחד, מה אתה מרגיש מיוחד!

אנטוליו

New member
כן, שמתי לב.

מה נשמע בפורום פגניזם, ולמה דעותיי מרגיזות אותך עד כדי כך שאתה קורא לא לענות לי?

Wing Chan

New member
בפורום פגאניזם המצב בסדר, כרגיל

חלק מההודעות שלך מרגיזות אותי כי הן (לדעתי) קיצוניות מדי, למרות שעם מיעוטן אני מסכים.

razre

New member
רק ברי המזל מקבלים תגובה...

lucky bastards חחחחחחחחחח זה פשוט מגוחך.

NorthernStar

New member
אני מעוניינת בדיון אינטליגנטי

אם אני רואה שלא ייצא מהדיאלוג כלום - אני חותכת. יש לי דברים חשובים יותר לעשות. מעבר לזה, מבחינתי אין דיאלוג עם מיני גזענים, ניאו נאצים ודומיהם. פשוט אין טעם.

אנטוליו

New member
מה זה קשור לגזענים וניאו נאצים?

ציינת שאת פעילה למען זכויות אדם. אז בסה"כ אני שואל אותך: ומה עם זכויות בעלי חיים, שעבורם כל יום הוא טרבלינקה? איפה הלב שלך? מי כאן הגזען אם לא את, כי רק מהגזע האנושי אכפת לך? רק אדם, אדם הוא מעל לכל? תפקידי בפורום הוא לחשוף צביעות, טמטום ורוע של בני אדם, ואני רואה שהעבודה לא חסרה לי.

קטלוג ופסילה מראש, כמה "נאור" ../images/Emo6.gif

כל מי שלא בעד טוטלריזם של האוניברסליות - גזען, ניאו נאצי, בכללם כמובן ציונים, פטריוטים... אכן מאד "ליברלי", "פלורליסטי", "פתוח" ו"נאור"...

אז מה את עושה כאן?, הרי כמעט כולם

כאן הם ציוניים (אומנם מהצד השמאלי של המפה אך ציוניים) מה שהופך אותם מבחינתך לגזענים ותואמי נאצים. רובם לא מקבלים את הקישקוש ה"אוניברסלי" שלך, מה שהופך אותם כמובן ל"טרולים"... את לא שמה לב שאת "עליונה" כאן על כולם?, את ה"חכמה" ואנחנו ה"טיפשים", הרי הרבה אנשים לא ראויים מספיק בעינייך לתגובה, הוד התנשאותך... אולי תסיקי מסקנות ולתכי לכתוב בפורום של אנשים כמוך?, "ברמה שלך", שמה בטח תנהלי הרבה מאד "דיונים אינטילגנטים", תחלקו את אותם דיעות בדיוק, תטפחו לעצמכם על הגב, על כמה אתם מוסריים ואחרים לא..., תרחמו כולכם על המסכנים (הערבים כמובן), תתחרו במי שונא יותר את ישראל ואמריקה, זה יהיה הדיון הכי פורה בעולם לא?...

doresh shalom

New member
יסלחו לי כל המגיבים, ../images/Emo41.gif

אבל דומני שבמקרה זה הצדק עם הכוכב הצפוני. :)

למעלה