פרופ' מרגליות בית חולים שערי צדק

elana2706

New member
פרופ' מרגליות בית חולים שערי צדק

שלום לכולן

אני בת 43 וכרגע סיימתי IVF שני בעין כרם עם תוצאה שלילית. אני ילדתי את הבת שלי שהיא כיום בת 6 לאחר 6 מחזורי IVF ו7 שנים של טיפולים. חזרתי לIVF במרס השנה והיה לי מחזור אחד שהיה לי רק זקיק אחד וביצה אחת ועובר אחד שהוחזר ותוצאה שלילית. לאחר מכן הגעתי לבית חולים עם צ'יסטה שהתפוצצה לי ועברתי ניתוח חרום וכתוצאה מכך הוציאו שחלה שמאלית וחצוצרה. לאחר כמה חודשים של מנוחה עשיתי מחזור שני והיה לי 3 זקיקים אבל הצליחו להוציא רק ביצית אחת. היה עובר שהוחזר ולפני כמה ימים קבלתי את התוצאה שלילית שוב. חשבתי שזהו, אין לי כוח להמשיך מכל מיני סיבות. אבל מסתבר שאני לא יכולה להפסיק אם עדיין יש סיכוי שזה יצליח. שמעתי ממישהי שבבית חולים שערי צדק יש להם הצלחות עם נשים מעל גיל 40 אז אני רוצה לנסות שם. השאלה שלי הוא האם יש כאן מישהי שהייתה בבי"ח שערי צדק ויכול להמליץ לי על רופאים. אני רוצה ללכת לפרופ' מרגליות, ורציתי לשמוע בעד או נגד מנשים שהלכו אליו. האם יש בכלל סיכוי לאישה בת 43, לא רזה במיוחד, שיש שחלות פוליציסטיות להיות בהריון וללדת תינוק/ת בריא/ה. האם אני סתם משלה את עצמי וחיה בפנטזיה.

תודה רבה\

נתנאלה2

New member
אני כאן רק בגללל הסיכוי

לא מכירה את רופאי ירושליים, אם כי יש להם שם טוב,
לעניין הסיכוי,

ככה בדיוק הוא נראה,
מחייך, מוציא לשון, ובעיקר שובר לב,
תמיד קיים סיכוי,
אם כי הוא כל כך קטן,
בשל כך, הייתי מציעה לך לעבור לרופא פרטי שיטפל בך
באופן אישי, חבל על כל חודש.
את לא משלה את עצמך,
את מקווה,
ואם לא היו לנו תקוות ופנטזיות
החיים היו בגווני האפור.

יחידה2

New member
ד"ר גל ופרופ' מרגליות

גל אחראי לתאומיה של חברתי, שילדה אותם מעל גיל 45..קרוב ל- 46....
מרגליות אחראי לשני ילדיה של קרובת משפחה (בת 40 . אחרי לידה שניה).
בהצלחה!

שלגייה13

New member
היי

תראי, הגיל כמובן לא לטובתך, אבל יש עדיין הצלחות בגילאים האלה, וכל עוד את מצליחה לייצר ביציות ועוברים וקופת החולים מוכנה לממן, הייתי מנסה עוד כמה סבבים -- בשיא המהירות ובלי הפסקות שאינן ממש חיוניות מבחינה רופאית. כלומר, אם המעבר לשערי צדק "מבזבז" לך זמן, הייתי ממשיכה לנסות איפה שאת מטופלת עכשיו עד שהמעבר יסתדר. שמעתי דברים נהדרים על פרופ' מרגליות, אבל אני לא ירושלמית אז אין לי ניסיון אישי איתו. אומרים שהוא גם לא פוחד לומר את האמת בפרצוף, כלומר אם אין סיכוי לדעתו הוא יגיד לך, אבל כל עוד יש סיכוי הוא יתאמץ בשבילך. ואגב, אני די בטוחה שקראתי איפשהו (אצל פרופ' זיידמן אולי?) ששחלות פוליציסטיות דווקא מאריכות אצל הרבה נשים את תקופת הפריון, כלומר שנשים פוליציסטיות הן פוריות במיוחד ברגע ש"עוזרים" להן לבייץ. מקווה שאני זוכרת נכון את המידע הזה...
.
קצת על עצמי, בתקווה שזה יעודד: אני כרגע בשבוע 22 בגיל 42, וצפויה ללדת את ילדי השני, בע"ה, מעט אחרי יום הולדת 43. את בני הבכור ילדתי בגיל 40 וחצי, ומאז היו לי שני היריונות שנפלו (אחד היריון ספונטני ואחד מהפריה), וההיריון הנוכחי גם מהפריה. אז זה בהחלט אפשרי גם בגילאים האלה, רק כמובן יותר קשה. את הטיפולים עצמם עשיתי ברצף המקסימלי שהתאפשר לי, כי הדבר היחיד שאין לנו לבזבז הוא זמן. אחרי ההפלה השנייה עשיתי חמש הפריות בשבעה וחצי חודשים -- עד להפריה המנצחת. (לפני כן התמזל מזלי להיקלט פעמיים בהפריה ראשונה).
אם לא אכפת לך, אפשר לשאול מדוע חיכית חמש שנים אחרי הלידה לחזור לטיפולים? מסיבה רפואית ?

דרכי

New member
לא ממליצה על מרגליות

עברתי אצל מרגליות כמה וכמה טיפולים - בערך בגיל שלך. אני לא יודעת כמה מתאים לפרט כאן אבל לדעתי הוא כבר לא בכושר שהיה פעם. בעבר באמת היו לו הצלחות אבל עכשיו זה לא כך ואני לא היחידה שחושבת את זה. הטיפולים שלי היו מלאים באי דיוקים וטעויות קטנות. כשהסיכויים כל כך קטנים ממילא אז כל טעות קטנה יכולה להיות קריטית. אם את רוצה יותר פרטים אני אפרט יותר בפרטי, כאן אולי זה לא מתאים.
שמעתי דברים טובים על פרופ' גבע בשערי צדק. אני ממליצה בחום גם על פרופ' הורביץ בהר הצופים.
בהצלחה

יחידה2

New member
גם אני ממליצה על פרופ' הורביץ !!!!!

טופלתי אצלו בטיפול האחרון (הריתי בו לאחר הרבה ניסיונות..אך בסוף נפל לצערי.).
הוא לקח אותי כפרויקט...

anguly

New member
שלושת בנותי הן בזכות פרופ' מרגליות

יש לי גדולה בת 13 ועוד תאומות בנות 7.
אבל הייתי צעירה הרבה יותר כשילדתי (30 ו36 בהתאמה).
בתחושה שלי פרופ' מרגליות היה קשוב העלה הרבה רעיונות,הוא לא דבק בפרוטוקול אחד אלא שינה ותיקן לאורך הדרך.
מישהי כתבה פה משהו אחר על התקופה האחרונה שחל שינוי לרעה.
אני לא יכולה להתייחס לעניין זה כי אני כבר לא בטיפולים ואני לא יודעת לומר על שיניים שכאלה.
מבחינתי הוא מומלץ.

מישמיש27

New member
רק תוספת קטנה לעניין המשקל והשחלות

המחקרים מראים היום שעודף משקל עשוי לעכב קליטה והמשך הריון תקין (לפי בר חווה)
אצל פוליציסטיות אם אני מדייקת לתזונה נכונה בכלל יש השפעה מטיבה (הרשת מלאה בהרבה מידע על כך)
אני חושבת שהייתי נותנת לזה מקום בייחוד בגיל בו הסיכויים ממילא נמוכים יותר

מקווה שזה בסדר שאני מעלה את זה- יכולה לאמר לך שהרופא שלי חושב שעודף המשקל שיש לי היום 9 קילו יותר מהמשקל בו נכנסתי ל 2 ההריונות האחרונים שלי
מסביר את הבעיה שלי כרגע (7 הזרעות שנכשלו והפרייה אחת) ולפיכך אני בחודשים הפסקה מהפריות כדי לנסות להפחית 6-7 קילו

למעלה