פרוצדורה לגבי ההזמנה

Emilbb4l

New member
פרוצדורה לגבי ההזמנה

היי כיצד המכירות בידיוק מתנהלות. ראיתי לפני יומיים משקפיים במחיר 10.99 היום המחיר כבר 16.49. הבנתי שזו מין מחירה פומבית. אם אני מציע מחיר של 17.00 עד מתי אני צריך לחכות ולראות אם אני הזוכה? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MfcISAPICommand=ViewItem&item=330107566544 הנה שוב קישור תודה לחברי הפורום

ACE OF SPADES

New member
אתה יכל לראות:

בדף המכירה מתחת לאופציה של הכנס הצעה את השורה הבאה: End time: Apr-15-07 17:50:53 PDT (1 day 10 hours תאריך ושעת סיום המכירה , ו הזמן שנותר עד לסיום המכירה.

עכשיו ברצינות

איך אנשים פה מוכרים וקונים בלי טיפת ידע מינימלי?? אתה לא יודע מתי המכירה מסתיימת??? רשום במפורש - END TIME . למה שלא תכנס לעזרה באיביי ותקרא קצת? הכל הכל הכל רשום שם באנגלית פשוטה וברורה לפי נושאים. ואולי הרעיון של הפורום הזה לא מי יודע מה כי בקצב הזה תיכף מעיפים את כל הישראלים מאיביי:((

Emilbb4l

New member
"מקצוענים"

אני לא חושב ששם הפורום פה הוא "איביי למקצוענים/מתחילים" אז למה לא לעזור אני בטוח שהיית גם אתה צרכן מתחיל במצבי אז...

סליחה

אין פה שום קשר למקצוענות . יש פה קשר לעצלות . בן אדם קונה ממיטב כספו מאדם שהוא לא מכיר במערכת שהוא לא מכיר והוא לא מנסה אפילו להתעניין טיפה . לא מדובר פה בהעלאת מכירה או שאלת קנייה מיוחדת. שאלת להזכירך - מתי אני יודע שהמכירה מסתיימת? תאמין לי שאני עוזרת בשמחה ולכן אני פה אבל זה לא פייר , גם ילדים - לא עושים בשבילם דברים שהם יכולים לעשות בעצמם (זו ההגדרה לפינוק , אגב) , בחייך..יותר קל להקליד פה שאלה כזו מאשר להסתכל עוד שנייה בדף המכירה ולראות זמן סיום??

ACE OF SPADES

New member
קונדוליזה (עם ז) היקרה:

כולנו היינו פעם חדשים , וכולנו למדנו דרך אי אלו אמצעים שהיו לרשתונו בעבר . מזל שעכשיו יש פורום תומך שעוזר בשפה שלנו ומנסיון של אחרים. במקום לחשוב שיעיפו את כל הישראלים מאיביי בגלל הפורום , תחשבי שבגלל הפורום דווקא הישראלים החדשים שיכנסו לאיביי יעשו דברים בצורה נכונה במקום לעשות שטויות שהם היו עושים בלי הידע הנכון. ואולי אם בעזרת הפורום יותר ויותר ישראלים ירגישו בטוחים להיכנס לאיביי אז גם לנו בתור ישראלים יהיה קול ומילה באיביי וב-PAYPAL .

noga30

New member
זאת בדיוק הבעיה בפורום המקביל

שלא נותנים מספיק עזרה למתחילים, בנתיים התרשמתי שכאן היחס יותר ידידותי למתחילים ובכלל אני מקווה שימשיך להיות כזה

למעלה