פרוקטיטיס

פרוקטיטיס

אני גבר בגיל 45. מזה כשנה וחצי אני סובל מפרוקטיטיס. אני מטופל לאורך כל התקופה, ללא הפסקה, ע"י רופא גסטרו בכדורים, נרות וחוקנים שהוחלפו במשך הזמן. בכל פעם שהורידו את מינון התרופות המצב החמיר. האם ניתן לטפל במחלה בדרכים אחרות? תודה

שלופ סם

הומיאופתיה יכולה לעזור לך להבריא מזה. כמה זמן אתה סובל והאם יש תופעות אחרות שנילוות לכך או מערכות אחרות שאינן מאוזנות וגורמות לך צרות? בגדול אני יכול להבטיח לך שהסיבה האמיתית נמצאת במקום אחר ולמרות שביטויה המעשי הינו בפי הטבעת. לכן הטיפול הכימי שנטלת אינו יעיל, הוא פשוט לא נוגע בסיבה. וטוב שאינו יעיל, כי אם התופעה היתה נעלמת כתוצאה מהדיכוי הכימי, במוקדם או במאוחר היא היתה צצה בצורה קשה יותר במערכת פנימית יותר, על כך עליך להכיר תודה למערכת החיסון שלך שהינה מספיק חזקה כדי לא להכנע ולהגביל את החולי למקום הזה בלבד. אני מקווה שהייתי ברור

תודה על התשובה

אני אציין עוד כמה דברים שאולי קשורים ואולי לא: לפני שנתיים הפסקתי לעשן ומזה כמה שנים יש לי רגישות למוצרי חלב (לא מצאו למה הרגישות). יש לי פרוקטיטיס מעט מעל שנה וחצי שמלווה בהפרשות ריריות ודימום וכאבי בטן חזקים. למה הכוונה במערכות אחרות שאינן מאוזנות?

בבקשה סם

מנסיוני הבעיה אינה קשורה לחלב או להפסקת עישון (ברכותי). מערכות אחרות = איברים או תפקודים גופניים או לא גופניים (נפשית, רגשית, נסיבות וכו'). אני מבטיח לך שרוב בעיותיו של האדם החולה נובעות מהחלקים הרוחניים שלו, כלומר, נסיבות חייו, אירועים שקדמו לפריצת המחלה, יתכן אירוע פתאומי שהותיר בו טראומה או מסכת אירועים מתמשכת שעייפה והחלישה את התנגודת שלו. נקודה מעניינת במיוחד היא המקום והאופן שבו המחלה מתמקדת. למשל בעיה בחלקים הקשורים למערכת העיכול ופליטת הפסולת עשוייה ללמד הרבה מאוד על המצב של האדם ולהוות אינדיקציה בדוקה לסיבה מדוע חלה ואיפה בעייתו האמיתית. קושי לעכל דבר, קושי ליישם ולהגשים את עצמו וכו'. האדם נתון לעיתים במצבים שאין לו יכולת לשנות אותם וזה גורם לו למועקה. במקרה כזה הגוף הפיזי עשוי לפתח מחלה שבאופייה מייצגת את הקונפליקט הפנימי. תרופה הומיאופתית מתאימה עשויה להועיל לא רק בפתרון החולי הגופני אלא בכך שהאדם מוצא פתרון לדילמה הפנימית. במקרה כזה בטח תשאל אם אתה צריך טיפול פסיכולוגי ואענה לך אם אתה מרגיש בבקשה, אבל אין ביכולתו של טיפול כזה להועיל מאחר והסיבה לחולי נמצאת מעבר לרמת המילים והדיבורים. מקווה שהייתי ברור

אלישוע ברשותך ...

קראתי את תשובתך ליוסימיטי והזדהתי מאוד עם החלק הזה :ופליטת הפסולת עשוייה ללמד הרבה מאוד על המצב של האדם ולהוות אינדיקציה בדוקה לסיבה מדוע חלה ואיפה בעייתו האמיתית " אני רוצה לייעץ ברשותך לנסות להפנות גם לדיקור הסיני כי כאשר אני טופלתי בעזרת הדיקור ,מערכת העיכול שלי הסתדרה פלאים והיציאות הפלא ופלא חזרו לתקינותם . ובכלל אני חזרתי לשפיות { התקפות חרדה }

למעלה