פרות קדושות...

bogalinio

New member
פרות קדושות...

שאלה לבנות מביניכן: האם בימינו עדיין משתלם להיות ג'נטלמן, או שבנות כבר לא כל כך מעריכות את זה? יש ייתרון להתנהגות הזו הימינו הפרועים?

קווטר

New member
לא נראה לי

היום בנות מחפשות את הגבר המניאק שיתעלל בהן, ואני אומר את זה מניסיון! הרבה בחורות אומרות שאני חמוד ואני נשמה ובלה בלה אבל תכלס אין מעבר לזה כלום ואני רואה לאן הן פונות וזה תמיד לבחור שמשחק אותה כלי שווה שעושה יותר רוח ממה שהוא.

מטורפת על ג'נטלמנים

זה הדבר הכי מתוק שיכול להיות ככה רואים כמה הוא מעריך וכמה הוא בן אדם

Vdrums

New member
לא לוותר על הג'נטלמניות!!!

יש המון בנות שמעריכות את זה ורוצות את זה. אלה שלא רוצות שימצאו את הגבר שיוריד להן כאפה לפנים.

Savage Garden

New member
משתלם להיות ג'נטלמן???../images/Emo124.gif

זו לא תחפושת... או שאתה כזה או שלא... ואל תחפש מה ייצא לך מזה כי זו לא המטרה בלהיות ג'נטלמן!

יודבר

New member
משתלם להיות ג'נטלמן???

המילה עצמה מורכבת מאוד וניתן לפתח את הנושאים לכל מיני כיוונים, מכוון שלא ניתן לכתוב על בלי סוף בחרתי רק נושא אחד לדעתי ג'נטלמן אמיתי מהו? ישנם נשים רבות אשר בעת עשיית אהבה/סקס מזייפות אורגזמה בכדי לרצות את הצד הגברי, בקטע הזה אני חייב לומר וזאת לאחר ניסיון של שנים (בלי להשתחצן) שתפקידו של גבר ג'לטלמני הוא לוודא שאכן הצד השני שאיתו הגיעה לאורגזה אמיתית ובכל מפגש כזה אורגזמה מסוג אחר דוגמאות: א. גניחות/צעקות עדינות. ב. התכווצויות שרירים... ג. לחיצה חזקה בחלקי גוף הגבר בעזרת ידיה העדינות ועוד.... בקיצור לא להיות חזיר.

Vdrums

New member
כן. להיות עצמך זה הכי חשוב.

אם אתה ג'נטלמן תישאר כזה. אי אפשר לזייף את זה כי מתישהו זה יתגלה. :-ג

קווטר

New member
לא לזייף התנהגות אבל לשנות אותה כן

אני למשל מתנהג שונה בכל מקום! יש מקום שאני מתנהג כמו סנוב, יש מקום שאני מתנהג נחמד ויש עוד כל מיני. אבל ליד מישהי שאני אוהב אני מתנהג כמו מפגר ושפוט, בעיה היא שזה בא לי טבעי בלי רצון אבל עדיין זה הורס לי הכל.

T r i l i a n

New member
שאלה מה זה ג'נטלמן

אם זה מישהו שמתנהג שנימוס - משתלם וכך יאה להתנהג, בלי קשר לשום דבר אם זה לפתוח דלתות , לקום כשהיא מתקרבת לשולחן, למזוג יין בכל פעם שהיא מסיימת את הכוס...אז אני חושבת שזה לא מוריד ולא מעלה. יש מי שתתלהב מזה ויש מי שתעלב . תלוי עם מי אתה נמצא. להתעקש לשלם עלול להביא לבעיות כי זה פשוט מעמיד את הבחורה במצב לא נעים.

לא משו

New member
לדעתי

אני לא כל כך אוהבת אנשים שהם מושים כאלה וג'נטלמן הוא מן מושי שכזה אני חושבת שצריך להשאיר טיפה קטנטנה של ג'נטלמניות בעולם אבל לא להגזים

למעלה