פרו' גנאל-מכירים?

לרלר

New member
פרו' גנאל-מכירים?

שלום לכולם. אני עתידה בקרוב ב"ה להיות אמא לתאומים בנים. אצל אחד מהם התגלה קלאבפוט בסקירה המאוחרת. היועץ הגנטי הפנה אותי לאורטופד ילדים על מנת לקבל סקירה על הקלאבפוט ולנסות לעשוות הערכת מצב לקטנצ'יק. הגניקולוג שלי המליץ לי על פרו' גנאל במיוחד בגלל שאני חושב ללדת בתה"ש כי הוא עובד שם. האם באמת רצוי להתחיל טיפול עוד מהבטן אצל רופא שיטפל בו לאחר הלידה? זה משנה? זה נכון שהטיפול בקלאבפוט מתחיל ישר לאחר הלידה? אני אשמח לקבל כל המלצה על אורטופד ילדים שמתמחה בעניין. ובכלל - כל הארה לעיניי - גילינו את העניין רק לפני שבוע ואנחנו די לחוצים כאן..... תודה לכולכם.

כן כן אנחנו מטופלים שם...

פרופסור גנאל מקסים אם כי לדעתי, מיושן קצת בדיעותיו, איתו יש רופא מקסים כשלעצמו, ד"ר שינדלר הוא עוסק יותר בשיטת פונסטי, הטיפול "החדשני" שבו מטפלים בתל השומר..... כלומר, השיטה כשיטה היא לא חדשה, אם כי רק בשנים האחרונות נכנסה לתל השומר.... תהיו רגועים, מבטיחה שיהיה בסדר, אתם מוזמנים לשאול כל שאלה אפילו השטותית ביותר שנראית לכם... ספרו קצת על עצמכם שבת שלום אורית

mikigilad

New member
פרופ' גנאל

שמי כנרת ואני אמא של כפיר בן 4 חודשים עם ק"פ , אנחנו במעקב אצל פרופ' גנאל ודר' שנידלר כבר מההריון (חודש רביעי) ומייד כאשר ילדתי תאמו לי ולכפיר תור ביום חמישי לגיבוס הרגל של כפיר ... זה היה מפחיד ומלחיץ אבל פרופ' גנאל ודר' שינדלר כל כך מנוסים ואנושיים שהם הרגיעו אותנו והיו מקסימים אלינו וכמובן שרונית האחות שם עוזרת המון וענה על כל שאלה ... בכל מקרה יש לך את האפשרות להתחיל עם הגבסים מיד לאחר הברית או מיד לאחר הלידה (הבחירה היא שלך) אני העדפתי מיד לאחר הלידה . דר' שינדלר הוא בעל ניסיון של יותר מ- 15 שנה והשבוע פגשתי סבתא שהבן שלה בן 25 והוא היה מטופל אצל פרו' גנאל ושמעתי ממנה רק ברכות ושבחים .. כך שבכל מקרה אתם ביידים טובות ולא משנה מה שתבחרו לעשות הרופאים הללו מצויינים וזה פשוט לא להאמין איזה שיפור יש לכפיר ברגל ממצב של ק"פ למצב של רגל ישרה לחולטין והוא רק בין 4 חודשים. בהצלחה כנרת וכפיר

לרלר

New member
זה כל כך מעודד לשמוע....

גם על דר' שינדלר באמת ראיתי שיש הרבה המלצות. עכשיו אני בשבוע 23 עם תאומים ובסקירה המאוחרת גילו ק"פ לאחד העוברים. עכשיו אנחנו בדילמה אם לעשות סקירה נוספת בתה"ש בנוכחותו של דר' שינדלר בכדי להעריך את רמת הק"פ. את יכולה בבקשה לתת לי מידע? מה בדיוק ניתן לבדוק כשהם בבטן - הבנתי שהמבחן האמיתי הוא רק אחרי הלידה. לא? יש דברים שאני צריכה לדעת? מה לשאול? אנחנו מרגישים במים כל כך עמוקים וזה מבהיל. כל מידע יעזור. תודה רבה!!!

טאניוש

New member
אי אפשר להעריך חומרת הק"פ בהריון

גם לנו נאמר בהריון שאפשר לעשות סקירה בנוכחות האורטופד, עד היום אין לי מושג מה הערך המוסף שלה. כדאי להפגש עם האורטופד ולשאול אותו שאלות, גם על הבעיה עצמה, גם על הטיפול, גם על הניסיון של הרופא ושיטת הטיפול שלו. אני לא הצלחתי להפגש עם האורטופד לפני הלידה, והמידע שקראתי כאן בפורום ובאתר של אושרי בהחלט הספיק לי. כשאחרי הלידה נפגשנו עם האורטופד (שגיבס את התינוק שלי כמה שעות אחרי הלידה) ידעתי לשאול את השאלות הנכונות, הוא הופתע מאד מכמות הידע שהיה לי כבר בנושא. משהו קטן שיכול להיות רלוונטי לגביכם- במקרה של לידה מוקדמת (ויש לכם סיכון כזה - תאומים...) אפשר לחכות עם הגיבוס, לא חייבים בשבוע הראשון אחרי הלידה. הייתי בסכנה של לידה מוקדמת (דליפת מים בשבוע 26), לכן ביררתי. בהצלחה בהמשך ההריון ובלידה. אל תדאגו, זה הרבה פחות קשה ממה שנראה עכשיו.

לרלר

New member
תודה.....

זה קצת קשה לעיכול כל המצב הזה, ועל אחת כמה וכמה שההריון עצמו לא קל (אני בשמירה משבוע 12). אנחנו מאוד מקווים שכאן תסתיימנה כל ההפתעות בהריון ושהקטנים יוולדו במועד שלהם ולא לפני ובלייותר מדי בעיות..... תודה.

טאניוש

New member
תשמרי על עצמך ועל הבייביס

זה מה שחשוב עכשיו. כולנו היינו במצב הזה, כולנו מבינים את הלחץ והמתח והפחד. זה עובר אחרי שלומדים על הנושא. אנחנו כאן לכל שאלה

למעלה