פרו - האם יש שם אוכל אורגאני? + שתי שאלות

bacharos

New member
פרו - האם יש שם אוכל אורגאני? + שתי שאלות

שלום חברים, אני מתכנן מסע רציני לפרו. לא כל כך שגרתי, אבל הוא ממוקד מטרה מאוד חשובה. םחות טיול, יותר כמו משימה... העניין הוא שאני חייב לדעת כמה דברים, ואשמח אם מישהו מהטיילים הרציניים פה יוכל לענות לי ולעזור לי בכמה שאלות. עיקר המסע שלי מתוכנן להיות בלימה (שמה כמובן אנחת), ומשמה אני צריך לבקר באיזור טורחיליו (Trujillo), אז השאלות שלי מכוונות לשני המקומות האלה 1. האם יש אוכל אורגאני בפרו? אני זקוק למידע בנוגע למסעדות אורגאניות, סופרמרקטים שיש בהם אוכל אורגאני... מישהו יודע על משהו כזה? אנחנו קבוצה של 4 טבעונים אדוקים, זה אומר לא בשר, לא גבינה, לא ביצים... ואנחנו מאוד קפדנים בעניין האורגאני, אז נשמח לעזרה. 2. חנויות של ציוד קמפינג - גם באותם מקומות - לימה וטורחיליו. מקום כזה שאפשר לקנות בו גזיה, פינג'אן, מחבת... אולי אוהל.. 3. דבר נוסף, האם מכירים אתם חנות כמו הום-סנטר? חנות לכלי גינה, או נות חקלאית שאפשר לרכוש בה כלי חפירה? :) זה נשמע כאילו אני הולך לקבור מישהו.. עליתם עלי! זה מאוד חשוב לי, שכן אני הולך לחפור קצת כדי למצוא אבנים מאוד מאוד מסויימות.. שוב, מדובר על המקומות שציינתי - לימה וטורחיליו. אני מאוד מאוד מודה לכם על העזרה. גיא

d a v i d k a

New member
להערכתי

אפשר להשוות את לימה לתל אביב. מקווה שזה ענה על כל השאלות שלך
. תבלו.

סיקרנת אותי ..

איזה אבנים ? כמה הן שוות ? אתה מתחום הארכיאולוגיה או פועל בעצמך ממידע אישי שהגיע אליך ? תוכל לספר לנו ברקע כללי כמובן מבלי לפגוע בפרטיותך ובמידע שלך על המיקום והסוג ... פחות או יותר.. להעשיר את עולמנו בסיפורך..

למעלה