פרזיטים!! קבלנו תוצאות של בדיקת צואה

פרזיטים!! קבלנו תוצאות של בדיקת צואה

מ DDI ויש פרזיטים.אני יודעת שמשתמשים בפלגיל,אצלנו לא רק שלא עזר למיגור הפרזיטים אלא גרם לילד לתופעות קשות מאוד. האם למישהו יש נסיון עם טיפול בצמחי מרפא? בזמנו דובר בפורום על ברא צמחים האם מישהו טיפל דרכם? מה קרה לצחי הביוכימאי ולקומונה? נמצאו פרזיטים במידה רבה וחייבים לטפל במהרה.חוץ מזה שהילד משתגע.הילד לא בולע כדורים כך שאי אפשר להשתמש בחומצה קפרילית וכל האמצעים הטבעיים המומלצים בתוצאה. האם יש דרכים נוספות שיכולות לעזור?

Chaya Lottner

New member
Parasite Cleanse - Depends on type of parasit

Basic Herbal Parasite Cleanse Wormwood (Artemesia Cloves Black Walnut These need to be in pretty high doses and used all at the same time since they target different stages of development. Dosages are weight dependent Another type of parasite is sometimes eradicated with high dose CoQ10. You should discuss these protocols with your health care practitioner

JacobSk

New member
כ"כ לא מחלתים על סוג אנטיביוטיקה לע בסיס

"ידע" שלנו או הורים אחרים.בד"כ במיסמך עם תוצעות בדיקה מDDI יש המלצות ברורות גם על סוג של אנטיביוטיקה שמעטימה במילחמה לאותו פרזית וגם סוגי של צמחי מרפא וכמובן בשילוב עם פרוביוטיקה נחונה.רצוי ללכת עם תוצעות בדיקה לביקור של גסטרואנטרולוג טוב ועז להחלית סופי.

יעקב יקר,אני לא מחליטה אני מתענינת בנסיונם של

אחרים וכך מקבלת את החלטותי.גם אני יודעת לקרוא מה כתוב בתוצאות של DDI.הילד שלי מגיב רע!!! לאנטיביוטיקה. אם לא שמת לב כתבתי שהוא לא בולע כדורים ולא יכול לקחת את ההמלצות הטבעיות כגון קפריסין A UVA URSI וכו...ולכן אני נאלצת לחפש דרך אחרת שתהיה אפשרית עבורו ולא מה שיפה בתאוריה אבל לא מעשי עבורינו. פורום זה נועד בין היתר לתמיכה ולא להטפת מוסר,גם ככה הדרך קשה מאוד. .

JacobSk

New member
תביני אולי נחון

לא שאלים מה ניסיון של אחרים במלחמה מול פרזיתים כי לכל ילד יש סט פרזיתים שלו ולכן גם אנטיביותיקה שאפפקטיבית לפרזיתים האלה.בגלל זה המלצתי לך להסתקל טוב ל המלצות של DDI ,כי יש להם בסיס נתונים גדול מאוד והמלצות שלהם עובדות טוב.גם רז שאל אותך את מה סוג של הפרזיתים...

razgalili

New member
לא היתה פה כוונה להטיף

מהיכרות עם יעקב אני חושב שכוונתיו טהורות. צחי עדיין קיים ומטפל באופן פרטי. הקומונה נסגרה מזה זמן. את יכולה לפנות אליו במסר אישי והוא יחזור אלייך. פלג'יל אמור לפי ויקיפדיה לתקוף את הפרזיטים האלו, אבל מדובר בחיות עמידות מאד ופלג'יל זה חומר שמאד קשה על הגוף של אדם בריא ובטח על גוף של ילד אוטיסט. מה אתם עושים מבחינת תזונה? זה לא יכול להרוג את הפרזיטים אבל יכול להפחית מאד את המספר וההשפעה שלהם.

אנחנו בדיאטה כבר קרוב לשנתיים,

בזמן האחרון קצת מחפפים אבל מכיון שהילד מקובע באכילה הוא נתקע על הדיאטה. לדעתי לדיאטה לא היתה השפעה על הפרזיטים.הייתי רוצה לנסות את הצמחים אבל בלווי רופא.ממה שתלמה כותבת אני מבינה שצריך להיות זהירים לגבי תפקודי כבד ובאנטיביוטיקה לא?

razgalili

New member
איזה פרזיטים?

"פרזיטים" מכסה את רוב עולם החי. איזה חיה ספציפית קובע בצורה חזקה מה צריך כדי להרוג אותה.

יש לי נסיון עם טיפול בצמחי מרפא לפראזיטים

שלום לולו עלי, כן, יש לי נסיון טוב עם תערובות של צמחי מרפא לפראזיטים אלו, אבל טיפול זה מחייב התאמה ובדיקות שתפםקודי הכבד תקינים. אני נעזרת במוצרים של ברא צמחים ונעזרתי גם בחברה נוספת שנקראת ראן צמחים ועובדת עם הרבה קליניקות באיזור המרכז. בשתי החברות יש מומחים עם נסיון בתחום הטיפול בפראזיטי מעיים. חלק מהילדים מגיבים טוב ולחלקם יכולות להיות רגישויות לחלק מהצמחים ולכן חשוב לבדוק. גם המוצרים שנרכשו בזמנו במחיר יקר מחו"ל נמצאים כאן בצורה אורגנית כמו אלה שחיה ציינה. חשוב וכדאי לבדוק את יתר המשפחה כי זה יכול לעבור. הסימנים הנפוצים הם שלשולים וכאבי בטן, אך במצבים כרוניים רואים זאת פחות.

למעלה