פרחים אביביים

אלהלה

New member
פרחים אביביים../images/Emo13.gif

ושיהיה לכולכם חג אביב שמח. (ולא לדאוג לכל הילדים יש אישור להציג את תמונתם באינטרנט
)

כמה חמודים הפרחים שלך../images/Emo39.gif

וכמה טוב לך שיש לך עבודה כזו. עם ילדי הגן זה בטח רוב הזמן שמחה וסיפוק בלי כל העצבים שמבוגרים יכולים להביא לך בעבודה. ושיהיה לך ולכולם חג אביב שמח.

אלהלה

New member
הם באמת נחמדים../images/Emo13.gif אבל... יש להם גם

הורים מבוגרים ולפעמים מעצבנים
אבל רוב הזמן הם גם בסדר. וחג שמח ונחמד לכם

jimi2

New member
חג אביב שמח

שיהיה לכולנו חג אביב שמח הילדים ממש מקסימים

ברק 188

New member
ילדים זה שמחה,ושמחה רבה אביב הגיע.

...........פסח בא חג שמח לכל אנשי תרבות הונגריה הנפלאה באשר הם.

טומי*

New member
דור העתיד שלנו......./images/Emo26.gif

תמונה טובה אלה צבעצי אותם קצת,מה דעתך?

אלהלה

New member
אמלהההההההההה../images/Emo13.gif

זה צבעתי קצת???????? האמת שאני לא מצליחה להגיע לחדות כמו שאני רוצה במצלמה הדיגיטלית בגן. אני משתדלת לצלם ברזולוציה נמוכה כי אחרת התמונות יוצאות בגודל ענק!!! אבל לצבעים כאלה
אולי בפורים. תודה בכל מקרה על הנסיון

טומי*

New member
בקשר לצילום דיגיטאלי........./images/Emo3.gif

כמה טיפים. לא טוב לצלם מול מקור אור כמו הדלת או חלון או לחילופין השמש שנית רצוי תמיד לצלם ברזולוציה גבוהה,ואחרי זה אפשר להקטין את התמונה הצבע לא תלוי כלל ברזולוציה. בבית ו/או כל מקום סגור רצוי לצלם עם אור חם ז"א הכל פרט לתאורה פלורוצנטית. בהצלחה!

אלהלה

New member
בקשר לצילומים../images/Emo13.gif

- אז ככה , התוכנה שהשתמשתי בה במחשב ACDSEE התקלקלה לי ואין לי מושג איך אני משנה למשל את גודל התמונה בלי התוכנה
- בגן יש רק פלורוסנטים
- הדלת המוארת הזותי שתמיד נראית בתמונות באמת מפריעה אבל מה לעשות והיא ממש ליד המקום הפתוח ששם הילדים רוקדים וכל השאר
אז זה מה שיש ואני אשמח לקבל עוד טיפים. אה ו חג אביב שמחחחחחחחחחחחחח

טומי*

New member
בקשר לתוכנה ACDSEE

תוכנה טובה מאוד תנסי למחוק את התוכנה ולהוריד אותה שוב למחשב. ישנם מלא תוכנות חינמיות ברשת למטרה הזו של הקטנה ושיפור התמונה. הייתי מציע להעמיד את הילדים בצד אחר של החדר איפו שאין חלון או דלת ז"א מקור אור מסנוור. עדיף להשתמש בפלאש גם ביום לא מזיק

אלהלה

New member
ACDSE

זהו שיש לי 2 גרסאות שלה החדשה התקלקלה ואני לא מצליחה למחוק אותה משום מה אני משתמשת עכשיו בגרסה הישנה ושם אין חלק מהפונקציות כמו שינוי גודל התמונה. ובעניין הפלאש אני כל הזמן משתמשת בו

ILM

New member
גרסאות שונות

הבעיה שלך נובעת משום שלא הורדת את התוכנה בצורה נכונה . נסי כך : לחצי על התחל , הגדרות , לוח בקרה,הוספה והסרה של תוכניות ,יפתח חלון עם כל התוכנות המותקנות אם תמצאי שם את acdsee סמני אותו ולחצי הסר. אפשר בדרך אחרת במנוע החיפוש כתבי acdsee32 ותורידי אלייך סביר להניח ששיירי התוכנה ( הקבצים שנשארו לאחר הורדת התוכנה)יצטרפו לתוכנה מחדש. לאחר שהורדת עשי התחל הגדרות עזרים איחוי דיסק . מקווה שתצליחי.
עם בהישג ידייך אחדים מאותם ירחוני מחשבים נסי לחפש באחד הדיסקים המצורפים אלייהם

אלהלה

New member
הורדת התוכנה../images/Emo13.gif

וואלה ניסיתי בצורה הנכונה וזה לא מסיר את זה את ACDSEE32 יש לי ומזל אחרת לא יודעת איך הייתי רואה את התמונות
התוכנה שהתקלקלה לי היא ACDSEE40 ואותה אי אפשר להוריד מהרשת כי היא בתשלום
נו מילא בטח בחופש כרגיל אני אתעסק עם המחשב, נקלקל משו ונצטרך לפרמט ואז הכל יהיה קל יותר
כבר יש לי נסיון של משחקים במחשב בחופשות

למעלה