פרחים בקרית מלאכי

פרחים בקרית מלאכי

מישהי מכם יודעת אולי על חנות פרחים "שווה" בקרית מלאכי שעושה משלוחים? התקשרו אלי מחו"ל ובקשו שאארגן סידור ואני מעדיפה פשוט לשלוח אותם ישירות לחנות שבה יוכלו להזמין מהאינטרנט או בטלפון בכרטיס אשראי.

אני לא מכירה את קריית מלאכי

אבל הייתי צריכה לשלוח פרחים בפרדס חנה ונתניה ופשוט בחרתי מדפי זהב ובשני המיקרים זה היה הסדר גמור. בכל אופן- שדות ישראל עושים מישלוחים בכל הארץ וגם דרך נענע אפשר לשלוח.

נופר30

New member
פעם הייתה אחת בקרית מלאכי

ואני ידועת שהיא הייתה עושה משלוחים מארצות הברית ( אחותי קיבלה ממקום העבודה כשישבנו שבעה) בכל מקרה עד כמה שאני יודעת כל אחד שהיא תעשה הזמנה דרך האינטרנט זה יגיע האם את גרה בקרית מלאכי ? או מי מהתושבים (האם זה קשור לבחור שנהרג השבוע ?) בכל מקרה אנחנו עברנו לחנות בגדרה שעושה משלוחים נהדרים אם זה יכול לחכות לערב אני אבדוק עם אמא שלי ואחזור אליך

תודה נופר

לא, אני גרה במרכז בכלל (ומשום מה אני מתביישת לספר שחשבתי שקרית מלאכי זה ליד ת"א והצעתי להביא את המשלוח בעצמי..) ומישהי מארה"ב בקשה שאשלח לבחורה שעבדה אצלה והתחתנה בארץ. אני מאמינה שעד הערב אמצא פתרון - או שלא.. אני עושה את מירב המאמצים ואם בלתי אפשרי אז לא..

אני שלחתי עם שדות ישראל

והם ממש בסדר גמור, גם בעבודה אנחנו משתמשים בהם המון והם לא פישלו בכלל. הזרים שלהם יפים וטריים תמיד (זו לא פירסומת, רק לקוחה מרוצה). אז אין בעיה למלא את הפרטים באינטרנט ושהם יסעו לקיירת מלאכי- למה את צריכה?

נופר30

New member
לא בטוחה שלא תהיה בעיה עם קרית

מלאכי מנסיון אישי הרבה פעמים קרית מלאכי זה מחוץ לתחום אזור החלוקה אבל זה רק בגלל שהם דרומית ( מעל 45 דקות ) מת"א

נופר30

New member
חנויות פרחים בקרית מלאכי ( טלפונים

פרחי מעיין מרכז מסחרי קרית מלאכי 8581157 -08 פרחי ספיר 8584915 -08 מרכז דיסקונט 8 ( זאת האחת שאני מכירה אבל לא קניתי שם כבר כמה שנים אז לא לוקחת אחריות ) יואב פרחי יואב שדרות בן גוריון 8501630 - 08 תתקשרי תראי מי עושה משלוחים עם כרטיס אשראי

נופר30

New member
ענן ורוד בדקתי לך אז ככה

כולם מקבלים כרטיסי אשראי כולל כרטיסי אשראי מחו"ל שיכולים להוות בעיה משלוח בתוך קרית מלאכי לא עולה כסף ( נו בטח כולה מטר על מטר ) מינמום עלות זר 60 ש"ח תחליטי ממי את רוצה לקנות כולם נשמעו בסדר בטלפון

כבר אמרתי לכן שאתן מקסימות?

תודה על הכל , אדווח לכם בהמשך מה היה. סופשבוע קסום!

למעלה