פרחים ומלאכים

MICHEL R

New member
פרחים ומלאכים

לשבת, לחשוב, להזכר, על אותם תענוגות החיים בעבר. לבכות, לשקוע, להיסחף, מול עולם שבשבילי נעצר. לנסות ולעוף לתוך השמיים, שם אתה חי עכשיו. לחוש את הדמעות בעיניים, להרגיש את הלב, שימשיך ויכאב. להסתתר מאחורי קברך, לחפש עולם יפה יותר. לומר שוב ושוב ``אני אוהבת אותך``, ``תרד מן השמיים, תחזור מהר!`` להשקות את הפרחים על המצבה, ולראות איך הם שוב פורחים. לבקש מאלוהים שישקה גם אותך, ויחזיר אותך לאדמה, לחיים. לשבת, לחשוב, לזעוק.. למה החייל שלי עכשיו מלאך?? למה כשהוא היה תינוק, לא אמרו לו ``אתה תקטף כמו פרח``?. לנסות לעוף מעל העננים, אפילו יותר גבוה מהציפורים. לנסות ולהשקות את המלאכים, אולי לבסוף הם יפרחו שוב כמו הפרחים...

Just Me

New member
וואו....

השיר נכת עם רגש ממש יפה... אבל כואב ומאד עצוב... אני מתפללת כל לילה בשביל שני בני דודיי וכל החיילים שלנו שייפסקו המהומות.... שני

MICHEL R

New member
תודה על התגובות

גם אני מתפללת לכל אלה שנמצאים עכשיו בשטח, ולכל המשפחות שאיבדו את יקירהם. וגם לחייל שלי..שכבר לא פה..

שון33

New member
יפה, אהבתי. ברוכה הבאה

תדעדכני מהודעות הקודמות של אנשים בפורום... הכי ``חם`` היה כאן בערך לפני חודש.... פשוט תלחצי על ``עמודים קודמים`` בהצלחה ק.ב.

מקסים ונוגע ללב

תודה שבחרת לשתף אותנו בשיריך אני מודעת לכך שהחשיפה הראשונית היא קשה מקווה כי תימצאי מקומך עימנו ----------------------- יש בפי כמה הערות (ששון רמז עליהם...) היות ועברנו כאן משבר, ממש לאחרונה, בנושא תכנים וחופש דיבור עלי לבקש ממך לקרוא היטב את הודעת מנהל הפורום - תני את תשומת ליבך לסעיף מס` 2 במיוחד. מודה לך על החשיפה וכולי תקווה כי תהווי חלק מהפורום :) ענבל

MICHEL R

New member
אני חושבת שמצאתי את מקומי..

ענבל תודה , אני קראתי את הודעות מנהל הפורום, היצירות שלי הם בעיקר על חיילים כי איבדתי אחד כזה... בכל אופן כמובן שיש גם אהבה והרבה.. אני מצטרפת.. מיכל

אין בעד מה...

מלאת צער לשמוע שאיבדת חייל... ואשמח לקלוט אותך בין המשתתפים :) ענבל

*may*

New member
וואוו..

נגעת לי במקומות הכי רגישים בלב... מלאה הזדהות וכאב משותף כי גם אני איבדתי את החייל שלי.. השירים שלך מדהימים.. כ``כ מזכירים לי אותי.. ;-) מעיין.

למעלה