פרחי באך

lady parket

New member
פרחי באך

שלום אני מטופלת בפרחי באך ועומדת להתחיל טיפול בהומיאופתיה האם מומלץ לא לשלב בין השניים? יש גורמים שלא ציינתי כדי לקבל מענה לשאלה? יום מקסים............!

באך והומאופטיה

ממה שידוע לי ואני מקווה שאני לא מטעה אותך, הומאופטים לא אוהבים לערבב את הטיפול שלהם עם שום טיפול אחר , כולל פרחי באך, הם אוהבים לעבוד על נקי.(סיבותיהם עימם, וכדאי לשאול אותם) מבחינת המטפל בפרחי באך- וכאן אני מדברת מהצד שלי כמטפלת בפרחי באך - אין שום בעיה לשלב בין השניים, אני כמטפלת משלבת פרחי באך בכל סוגי הטיפולים. מה שהכי טוב הוא פשוט ליידע את המטפלים השונים- גם בפרחי הבאך וגם ההומאופט על כוונותייך ועל עצם העובדה שאת מטופלת בפרחי באך ומתכוונת לשלב הומאופטיה והם כבר ינחו אותך. בכל מקרה שיהיה לך טיפול טוב ומוצלח והמשך שבוע מקסים. תמי

yoelnd

New member
באך הומאופטי

הי ההומאופטים יגידו שזה מפריע לתדר / שדה האנרגטי..... מאידך עולה אצלי השאלה למה לשלב? הרי הומאופטיה עובדת על הכל - גם הנפשי וגם הפיזי בניגוד לבאך שעובד יותר רגשי ואז גם על הפיזי. אז צריך לבחור על מה הולכים וכל מטפל יגיד את הדיעה שלו בנושא וככל שיהיו יותר תשובות יהיו יותר דיעות שונות ומגוונות. צריך לתת צ'אנס לחומר לעבוד בכל שיטה ואז להחליט אם ממשיכים או משנים. והסבלנות תמיד משתלמת! בבריאות טובה!

למעלה