פרחי כרובית וגרגרי חומוס אפויים
פרחי כרובית וגרגרי חומוס אפויים
6 מנות
500 גר' פרחי כרוכית
25 זיתים ירוקים/שחורים/קלמטה מגולענים ופרוסים
5 שיני שום קצוצים דק
450 גר' גרגרי חומוס מבושלים (גם מסוננים מקופסה)
4 כפות שמן זית
1/4 כפית פפריקה מעושנת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
ערך תזונתי למנה:
176 קלוריות, 17.6 גר' פחמימות, 4.2 גר' חלבון, 10 גר' שומן.
פרחי כרובית וגרגרי חומוס אפויים
6 מנות
500 גר' פרחי כרוכית
25 זיתים ירוקים/שחורים/קלמטה מגולענים ופרוסים
5 שיני שום קצוצים דק
450 גר' גרגרי חומוס מבושלים (גם מסוננים מקופסה)
4 כפות שמן זית
1/4 כפית פפריקה מעושנת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- לערבב את הכרובית, הזיתים, השום וגרגרי החומוס בקערה.
- לזלף מעל את השמן ולפזר את הפפריקה המעושנת, המלח והפלפל ולערבב שוב לציפוי.
- להעביר לתבנית תנור קטנה ולשטח.
- לאפות כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות, לערבב שוב במחצית זמן האפיה.
- להוציא, לפזר פטרוזיליה קצוצה מעל ולהגיש.
ערך תזונתי למנה:
176 קלוריות, 17.6 גר' פחמימות, 4.2 גר' חלבון, 10 גר' שומן.