michalgad1
New member
פרחי תפוחי אדמה הביאה תמר האחרת
קניתי מפלח תפוחים לפסח במיוחד למתכון הזה. היה שווה. האורחים לא הפסיקו להתפעל. כל כך קל והתוצאה מקסימה. תפוחי אדמה לפי מספר הסועדים שמן זית מלח גס תימין טרי שמן זית עוד צריך: מפלח תפוחי עץ זה כל הסיפור! הכנה מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות צלסיוס), שוטפים וחוצים את תפוחי האדמה, בקליפתם. דוחפים את מפלח התפוחים בזהירות על תפוח האדמה בחלקו החתוך. נזהרים לא להגיע עד משטח החיתוך, אלא לסמן בערך חצי סנטימטר לתוך התפוח. מושחים בשמן, מפזרים מלח גס ועלעלי תימין. מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ואופים עד להשחמה, כארבעים דקות. http://dapeitamar.blogspot.co.il/2014/03/blog-post_31.html?m=1
קניתי מפלח תפוחים לפסח במיוחד למתכון הזה. היה שווה. האורחים לא הפסיקו להתפעל. כל כך קל והתוצאה מקסימה. תפוחי אדמה לפי מספר הסועדים שמן זית מלח גס תימין טרי שמן זית עוד צריך: מפלח תפוחי עץ זה כל הסיפור! הכנה מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (190 מעלות צלסיוס), שוטפים וחוצים את תפוחי האדמה, בקליפתם. דוחפים את מפלח התפוחים בזהירות על תפוח האדמה בחלקו החתוך. נזהרים לא להגיע עד משטח החיתוך, אלא לסמן בערך חצי סנטימטר לתוך התפוח. מושחים בשמן, מפזרים מלח גס ועלעלי תימין. מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ואופים עד להשחמה, כארבעים דקות. http://dapeitamar.blogspot.co.il/2014/03/blog-post_31.html?m=1