פרח באך

bengamin

New member
פרח באך

שלום רב, האם מישהו ניסה טיפול בפרח בך במקרה של PSS NOS ? אשמח מאוד לקבל פרטים לגבי הטיפול ותגובות הילד. בתודה מראש , אמא של בנימין

razgalili

New member
פרחי באך

זה שמן נחשים ארומטי

הומיאופטיה עובדת ../images/Emo115.gifחבל לפספס

היי רז, נכון שאני מאד קונבנציונאלית בהכשרתי הפורמאלית.. פיזיותרפיה פיזיולוגיה וכ"ו... אך לטיפולי הומיאופטיה נחשפתי עוד הרבה לפני שהיו לי ילדי PDD בבית ואני יכולה לומר בביטחון שהומיאופטיה עובדת היטב. צריך רק להתאים נכון והיות ומדובר שם בפרמטרים רבים, של מאפייני הילד ולא רק הסימפטומים, זה יותר מורכב. נכון שזה שמן נחשים מדולל, אך הוא עובד היטב.. אגב, זה גם דילול מרקמת שד ממאירה למקרים של פגיעות חיסונים- וזה נקרא קרצינוזין. וגם דילול של רקמות נוספות, של חיות, צמחים, מינראליים ועוד- אך באופן מפליא, יש לזה היגיון והוא עובד. אישית, אני נעזרת באתר של ABC הומיאופטיה לחלק מהמקרים בבית. לפעמים, כשהמצב קשה, כמו לאחרונה, זה פחות יעיל ואז צריך ממש להתייעץ עם ההומיאופט שלנו. כהרגלי, צירפתי קישורים... ביי, תלמה.

רז יקירי,מסכימה עם תלמה

אם הומאופטיה הייתה סתם מים היא לא הייתה משפיעה כלל.לנו היה מקרה של תרופה לא נכונה שגרמה לרגרסיה של חצי שנה. לתופעה 'נחשית' כמו אוטיזם צריך לפעמים נשק לא קונבנציונאלי.מה איכפת לך שזה יהיה שמן נחשים?

razgalili

New member
לא אכפת לי שמן נחשים

העיקר שיהיה מדולל היטב. דווקא ניסינו הומאופטיה. לא ראינו שום שיפור. או רגרסיה. אני יכול רק להמליץ על מה שעבד בשבילנו או בשביל מישהו שאנחנו מכירים. אני בעד אסטרולוגיה אסטרופיסיקה וגבינופאטיה אם זה יביא לשיפור מצב הילד.

laura ashley

New member
אני חולקת על דעתך ידידי המלומד

למרות שאין לי הסבר איך זה עובד- המיים המדוללים האלו עובדים , ולפעמים הם עובדים בצורה מדהימה. אני מכירה ילד אחד שקיבל אנטי- חיסון הומיאופטי כדי לשקם אותו מנזקי ה MMR , ואכן כמה בעיות רציניות שלו נפתרו אחרי הטיפול הזה. גם על עצמי הרגשתי איך תרופה הומיאופטית עובדת ( לא עשתה לי טוב בכללל ) ואני בהחלט ממליצה. חשוב לפול על הומיאפט טוב, אני נפלתי בארץ על אחד הגדולים ( והמאוד, מאוד, בלי בושה, יקרים ) והיה לי נסיון די מבאס איתו אבל פה יש לי אחד מצויין. בקיצור תן צ'אנס, אולי תופתע ..

maanina

New member
מצטרפת למצדדים

אנחנו טיפלנו בהומיאופטיה מגיל צעיר מאוד.הציל אותנו מאנטיביוטיקה וחיסונים (חבל שרק בגיל חצי שנה). פעמים רבות ההומיאופטיה הוציאה אותנו מתקופות קשות.אני בעד...

OK רז אני עונה לך ברצינות פרחי באך

שיטת הפקה פשוטה לקוח מהספר "פרחי באך" של כריסטין ווילדוור "ד"ר באך היה קם עם בוקר כשאגלי הטל עדיין היו על האדמה ופוסע בין המדשאות הטבולות בירק. בזמן זה חדרה להכרתו ההבנה כי כל טיפת טל מכילה חלק מן הסגולות של הצמח עליו היא נחה. הוא החליט לבחון תיאוריה זו ואסף לצורך זה טל מצמחים מסויימים וניסה אותו על עצמו. חושיו המפותחים היטב גילו לו כי הטל הוא בעל כוחות מוגדרים מסוג מסויים. יותר מכך, טל אשר נאסף מפרחים שנחשפו לאור השמש, היה בעל השפעה גדולה יותר מטל שנאסף מצמחים שהיו בצל. ד"ר באך אף גילה שאנרגיות מסויימות של צמח היו של צמח היו מרוכזות בפרח בבשלות מלאה, כלומר כאשר הפרח הגיע לשיא פריחתו ועמד לנבול. כאשר באך הוכיח לעצמו כי טל שספג את חומן של קרני השמש ספג גם סגולות של הצמח עליו הוא נח, הוא עציב לעצמו משימה למצוא טכניקה פשוטה יותר לאיסוף אנרגיות הפרח וכך יצר שתי שיטות של "הפקה" כפי שעדיף לכנות שיטות אלה- "שיטת השמש", ו"שיטת הרתיחה"." כך שאתה רואה רז היקר אין שום שמן נחשים בפרחי באך (לא ששמן נחשים מזיק) מה שכן יש ברנדי. בכל מקרה ישנם שלושים ושמונה סוגי פרחי באך ואחד מהם הוא בעצם ROK WATER שהם מי מעיינות מופקים ועוד אחד שהוא שמח מעובד מהרי ההימלייה CERATO.

למעלה