פרח מיוחד - בקשת עזרה

פרח מיוחד - בקשת עזרה

ניסיתי להין את ההוספה מידי שורה בפרח ועוד לא הצלחתי. אודה לעזרה

05 מיכל

New member
4 עמודים בשורה

בכל שורה, בארבעה מקומות שונים, במקום לסרוג עמוד מעל עמוד את סורגת עמוד במרווח שלפני העמוד ועמוד במרווח שאחרי, וככה נוסף לך עמוד אחד. וכל זה תוך שמירה על עין באוויר אחרי כל עמוד. כמובן, המקומות של ההרחבות צריכים להשתנות כדי שלא תקבלי פינות.

sara c

New member
לסבתא אירית

פרח מיוחד ויפה מתחילים עם 6 עיני שרשרת ןסוגרים לעיגול שורה 2 4עיני שרשרת ועמוד 1 חוזרים 15 פעם וסוגרים סיבוב שורה 3 4 עיני שרשרת עמוד 1 ועין שרשרת ולחזור יותר מ 19 פעם שורה 4 עד שורה 9 להמשיך להוסיף עינים לעביר בשורה 5 או6 חוט של70 סנטימטר ו לקבץ זהו בהצלחה

ההוספה מחוכמת מאד ופשוטה מאד.

בעיקרון רוב הסריגה כאן נעשית ברווחים. אם תסתכלי בשורת העמודים השניה!!! בעמוד הראשון (אחרי עיני שרשרת שעולים למעלה) את סורגת בתוך העמוד וגם ברווח. בעמוד הרביעי שוב בתוך העמוד וגם בתוך הרווח.(בשורת העמודים הראשונה יש את עיני השרשרת ו-16 עמודים)בקיצור כל עמוד רביעי כך שיש לך בשורה השניה 4 פעמים בתוך עמוד. בשורת העמודים השלישית את נכנסת לעמוד הראשון אחר כך רק ברווחים ושוב נכנסת גם בעמוד החמישי וברווחים. (בכל השורה בכל עמוד חמישי) בקיור תשימי לב בכל שורה מתי את נכנסת גם לעמוד עצמו וגם לרווח. אני חוששת שדי הסתבכתי עם ההסבר. אני יודעת שגם אני תהיתי איך זה נעשה ורק עכשיו בזכות השאלה שלך, גיליתי את זה גם לעצמי.

tova האחת

New member
לדעתי,הפרח הוא צירוף של מספר מפיות

החיבור ביניהם יוצר את הטקסטורה של הפרח.

למעלה