פרח נתתי לנורית

פרח נתתי לנורית ../images/Emo20.gif

איזו אכזריות! שאני חושב על זה, זה טיפה יותר מעוד סתם שיר ילדים. שאתה נותן את ליבך למישהי אחרת, והיא הולכת לה עם מישהו אחר. יש המון סיבות. אבל בסופו של דבר, אף בחורה לעולם לא תבין מה זה לב שבור/אכזבה של גבר. אז יכול להיות שהיא מחוץ לליגה שלך, ואולי לא. מה שבטוח שנורית חושרמוטה ביצ'ית! (ואני בטוח שלא יהיה אכפת למרים ילן שטקליס שאנו נפרסם את מילות השיר, זכויות יוצרים וכו') אמא אמרה לי: דני! ילדי הוא גיבור ונבון ילדי לא יבכה אף פעם כפתי קטן אינני בוכה אף פעם, אינני תינוק בכיין ורק הדמעות, הן בוכות בוכות בעצמן פרח נתתי לנורית קטן ויפה וכחול תפוח נתתי לנורית נתתי הכל נורית אכלה התפוח הפרח זרקה בחצר והלכה לה לשחק עם ילד אחר אינני בוכה אף פעם, גיבור אני, לא בכיין אך למה זה אמא, למה בוכות הדמעות בעצמן עזוב אותך דני, היא לא שווה את הדמעות, יש המון דגים בים, הנה, ראית את המגניבה הזאת בארגז החול?

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif חח וואי..

האמת שאף פעם לא ייחסתי לשיר חשיבות, ו.. איזה מילים עצובות יש לו, כשחושבים על זה עכשיו! כל הכבוד על ההקבלה, צודק בהחלט

אני לא אישה

ולכן אני מציג את זה ככה. דוגמית קטנה לכמה לפעמים בנות יכולות להיות רעות. ברור גם שיש מאנייקים, רק שלא התייחסתי לתופעה הזאת הפעם. קיצר, לא טענתי שבנות לא יכולות להיפגע, הצגתי את רק העובדה, שמתחת לכל שכבות האגו והפוזה, יש בכל ליבו של גבר קצת גל אוחובסקי.

למעלה