פרח פשוט למתחילים - הסבר

gojja

New member
פרח פשוט למתחילים - הסבר

מתחילים יקרים, אחרי חיפושים רבים, (ואפילו קצת בטעות) הגעתי לדגם של פרח פשוט שהכנתי לו הסבר מפורט בשלבים. אם רוצים אפשר להצמיד שני ריבועים בצבעים שונים והתוצאה עליזה אף יותר. להנאתכם.

giladznaor

New member
אני ממליץ

לעגל את עלי הכותרת, בעזרת עיפרון או אצבע. זה דגם קלאסי שקיפלתי הרבה כשהייתי ילד (למדתי אותו מהספר "Paper Magic") וכבר כמעט שכחתי שהוא קיים. הנוסטלגיה.....

giladznaor

New member
ועוד הערה

וכמובן שבתור בן לא הקדשתי יותר מידי זמן לפרח בתור פרח, אלא בכל מיני מוטציות שונות. אחת האהובות עלי היתה להפוך את זה לפרח טורף - כשמכניסים את האצבע לתוכו הוא היה נסגר מעצמו. אני אנסה להיזכר איך עשיתי את זה... חוץ מזה, עשיתי פירמידה, אצבעון ועוד כל מיני שטויות. אני לא יודע מה היה יוצא ממני אם לא היו את כל השיעורים המשעממים האלה בבית-ספר....

yepeled

New member
אותו פרח משלושה עלים

אפשר לקפל את הפרח מתוך משולש שוה שוקיים

תודה רבה

אני מארחת קבוצת ילדי הכיתה של בתי בכיתה ב והיא רצתה להכין איתם פרח ליום המשפחה איתם.אני מודה שאורגמי תמיד הקסים אותי אבל ממש לא מצליח לי אז ממש במקרה בדקתי אולי וזו היתה ההודעה. ועכשיו אם למישהו מכם יש פנאי ומוכן בבקשה איזה נייר כדאי להשתמש ועוד שאלה- היצלחנו להגיע ממש לסוף אבל נראה לי שהפרח שלכם נפתח טוב יותר אז אם מישהוא מוכן לעזור לי....מראש תודה מאמא שמוכנה הכל בשביל ביתה אבל לא הולך.

mirigami

New member
נייר

במרכז לאוריגאמי יש את כל הסוגים. את יכולה להסתכל גם באתר www.origami.co.il

yepeled

New member
חיזוק הפרח

כדאי לנעול את ארבעת הקיפולים הפנימיים של הפרח על ידי קיפול אלכסוני של הפינה שלהם. דה יגרום לפרח להיות יותר יציב

למעלה