פרטיות וגילוי בין אחים

Russet

New member
פרטיות וגילוי בין אחים

עברתי על הודעות הטקסט שלי בסלולרי ונתקלתי בהודעה שאחותי שלחה לי- שהיא בשמירות בשטחים ושאני לא אגלה לאמא כי היא בטוח תילחץ *אחותי עדיין לא מבינה שאמא יודעת הכל, היא מבינה הכל לבד ואין צורך לומר לה- היא ידעה שאחותי נוסעת למקום מסוכן כי בד"כ אחותי מתבייכנת לה בטל' שקשה לה כשהיא לא הם מגלים בדיעבד שהיא הייתה במקום קצת מלחיץ ולכן לא התלוננה. אניתמיד נכנסת ללבטים אם לספר להורים או לא, אני אתן עוד דוגמא- היא יצאה שבת מסוימת, שבת לאחר מכן היא שוב יצאה אבל לא ספרה להורים שלי אלא רק לי, נסעה לחבר שלה במקום הבייתה ואז אספתי אותה ועשינו לאמא הפתעה, היא די שמחה (חוץ מזה שהיא התעצבנה שלא עשתה לאחותי קניות) איך זה אצלכם?

maiky17

New member
אישית...

אם אחי מספר מספר לי משהו אישי, שאם אני לא מגלה אותו שום דבר לא יכול להזיק לו, אז אני לא אגלה. אם יש סיכוי קטן שהוא עלול להיפגע מזה שלא סיפרתי, אני אספר. הבטיחות והבריאות שלו הם בראש ובראשונה.

אני אישית לא הייתי משקרת להורייך ואני מניחה

ומבינה שאמא שלך די מבינה לבד ויודעת שאחותך נוסעת למקום מסוכן. לא מספרת מיוזמתך אבל גם לא משקרת. סה"כ זה בין אחותך לבינם. היא סה"כ לא רוצה להדאיג אותם.

../images/Emo6.gif

למה אני צוחקת? בין החסרונות הבודדים של אחותי נמנית העובדה שהיא לא מסוגלת לכופף אמיתות וגם לא לשקר שקרים לבנים, ולפעמים היא גם לא מבינה דברים שאומרים לה כך שהתוצאות... למשל: בילינו ביחד בתקופה שהייתי מובטלת ובמצב כלכלי לא תקין, הזמנתי סושי וביקשתי ממנה שלא תספר לאמא כדי שאמא לא תדע שאני מוציאה כסף שאין לי. אחר כך אמא שאלה אותה איך היה ומה עשינו, והיא סיפרה לה שאכלתי סושי "אבל היא ביקשה שאני לא אספר לך". כשהכלבה הייתה חולה התקשרתי לשאול מה שלומה, ואחותי אמרה שאמא לא מרשה לה לדבר איתי על הכלבה. זה מאוד הלחיץ אותי, וכששאלתי את אמא מה הסיפור, אחרי שהיא נחנקה מצחוק, היא הסבירה שאחותי התלוננה שאני משגעת אותה אז היא אמרה לה את זה, וכמובן לא חשבה שהיא תגיד את זה ככה...

Russet

New member
בת כמה אחותך?...

האחיות הקטנות שלי ככה- במיוחד הקטנה ביותר, יש לה אוזניים שאלוהים ישמור, שומעת הכל הכל מין סבתא יכנע אבל ט אקט אין..

אחותי... קטנה

היא לא ילדה רגילה ככה שהדברים קצת יותר מורכבים אצלה, הגיל שלה לא כזה רלוונטי במקרה הזה, אבל היא לומדת.

למעלה