פרטיות והגנה על אחים

פרטיות והגנה על אחים ../images/Emo66.gif

לו אח/ות שלכם היו מספרים לכם משהו אישי ופרטי, שקשור אליהם בלבד- הייתם מספרים להורים שלכם, במידה והייתם חושבים שמדובר בדבר שלילי, שיכול להרוס לאח/ות את החיים
סתם שאלה לא קשורה לכלום, מחשבה שעלתה לי
וחשבתי לפתח לדיון
.

ת`אמת...

אמממ אנלא יודעת מה הייתי עושה במצב כזה....מצד אחד לשמור סוד שאח/ות מספר/ת לי....הוא/יא נתנ/בי אמון..אבל אם זה משו שלילי שצריך לספר הייתי בטח מתלבטת הרבה יחד עם יסורי מצפון אבל לא נראה לי שהייתי מגלה...

metorefet23

New member
זה גם תלוי...

אם האח סתם מעשן סיגריות לא הייתי מספרת כי גם אם ההורים ידעו זה סתם יציק להם והוא לא יפסיק לעשן... ואם הוא מעשן סמים בהחלט הייתי מגלה כי עצם המעשה הורס את החיים לא הגילוי להורים... ומצד שלישי צריך יותר פרטים כדי להכריע...

Beetle Juice

New member
אני מניחה שכן../images/Emo15.gif

הייתי מספרת לאמא שלי, אם אחותי לדוגמא הייתה אומרת לי שהיא בולמית, אז ברור שהייתי מדווחת את זה לאמא שלי.

תלוי מה הדבר שסיפרו לי

למרותש אני לא שופטת את מעשיהם או ההחלטות שלהם אבל אם היה מדובר במשהו שמסכן אותם והם לא מודעים לכך- הייתי מספרת. היום בגילנו המופלג-אנחנו אחראים לעצמינו והמעשים שלנו הם מתוך בחירה והבנה וכבר אין לי מקום לשתף את ההורים.

תורית

New member
אחי סיפר לאבי פעם סוד שלי,

מפני שהיה ברור לו ש``אבא חייב לדעת את זה``,ובעצם עורר סערה שלא שוכחת!עברו מאז 6 שנים! עדיין זוכרים לי את הדברים.אחי מבוגר ממני ב 4 שנים.

שאלה קשה...

אחי כבר בן למעלה משלושים ועומד ברשות עצמו, אז אני לא חושבת שהייתי משתפת את ההורים. מצד שני, אם זה היה משהו נורא (כמו התמכרות לסמים), אז נראה לי שכן הייתי משתפת.

h e n y

New member
תלוי.

אם אני חושבת שזה יסכן אותו{כמו לדוגמא: עישון סמים} אז עדיף לספר להורים או לרמוז.... אבל אם זה משהו שגרתי אז לא אספר בחיים....

למעלה